Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 13:08

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Сентябрь » 19 » Дійти до кожного, зацікавити всіх.
09:59
Дійти до кожного, зацікавити всіх.

ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ЦЕНТРІ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

 

 

 

У вересні 2015 року всі бажаючі мали змогу познайомитися з роботою гуртків Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради. Упродовж  днів відкритих дверей було проведено пізнавальні програми, які поєднали всі напрями роботи найбільшого Центру позашкільної освіти у Шостці. Його численні гуртки, творчі об'єднання та колективи відвідує найбільша кількість дітлахів Шостки. Батьки та діти мали можливість  ознайомитись з цікавим світом дитячих мрій, світом краси, казки, музики та дитячого малюнка. Їм було доведено, що в Центрі естетичного виховання діють гуртки з художньо-естетичного,  соціо - гуманітарного та спортивного  напрямів позашкільної освіти .  Працюють клуби вихідного дня та клуби за інтересами  по 26 напрямам, в яких займається 2546 вихованців.  Третій рік поспіль працює група  сучасного танцю для батьків, які не відстають від своїх дітей і показують свій талант на сцені ЦЕВ і танцюють разом зі своїми дітьми.

Наразі, головною метою штату працівників ЦЕВу є тема – дійти до кожного, зацікавити всіх. З цією метою у ЦЕВі проходили дні відкритих дверей. Кожного дня до позашкільного закладу приходять діти, щоб познайомитися з розмаїттям творчих досягнень вихованців ЦЕВу.

Діти знайомляться з творчістю народного фольклорного ансамблю «Любисток», керує яким Тетяна Стегайло, Заслужений працівник культури України, Заслужений діяч естрадного мистецтва України.

Гостинно розкрив таємниці вокальної творчості зразковий театр естрадної пісні «Мікс», під керівництвом Ірини Легейди, відмінника освіти України, Заслуженого діяча естрадного мистецтва України.

Чарівний клас народного ансамблю танцю «Джерельце» запропонував кожному спробувати відкрити у собі талант танцівника. Колективом керують Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Трет'як.

З цікавістю діти слухали розповідь про театр "Дзеркало" його керівника Разломовой Світлани Петрівни.

Також дітей чекала подорож у країну майстрів.

В гуртку «Художньої вишивки» та «В'язання» на них чекала Наталія Буцик, про вихованців гуртка «Дизайн соломою» та їх роботи розповіла Наталія Симоненко, народний майстер України.

У Зразковому художньому колективі  - майстерні «Бісероплетіння» та  гуртку «Світ іграшок і сувенірів» його  керівник  Світлана Коновалова запропонувала самим дітлахам приєднатися до її вихованців і створювати сувеніри власноруч.

Тетяна Михайличенко очолює  «Зразковий художній колектив» - студію образотворчого мистецтва  «Мальва». Після відвідин студії  «Мальви» в неї, напевне, значно збільшиться кількість вихованців.

Зачарував відвідувачів і Сергій Романцов, народний майстер України, який керує творчим об’єднанням  «Витинанки».

Керівники гуртків впевнені – такі заходи збільшать дитячу армію творчих особистостей Шостки, тим більше, що заняття у всіх гуртках, колективах та творчих об'єднаннях ЦЕВу відбуваються безкоштовно, і тому  відвідувачі екскурсій  -  учні ШСШ І-ІІІ ст. № 1, ШЗШ І-ІІІ ст. №11, ШСШ І ст. №13, ШНВК: СШ-ліцей, ШЗШ І-ІІІ ст. №5, ШЗШ І-ІІІ ст. №7 стануть вихованцями нашого Центру естетичного виховання.

Заключним акордом цього заходу стане великий Гала-концерт та виставка творчих робіт вихованців ЦЕВ для викладачів, учнів, батьків і гостей 23 щорічної Всеукраїнської конференції Асоціації «Відроджені гімназії України» на тему «Формування сучасного іміджу навчального закладу в умовах трансформації європейського освітнього простору і викликів глобалізації: реалії та перспективи», який відбудеться 24 серпня о 16:00 в Центрі естетичного виховання.

         

       

 

Переглядів: 1130 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024