Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 13:11

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 5 » Дитячий центр «Молода гвардія» – перлина на березі Чорного моря
20:20
Дитячий центр «Молода гвардія» – перлина на березі Чорного моря

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ЗНОВУ У КРАЇНІ ДИТИНСТВА!

 

 

 

Країна дитинства – Український дитячий центр «Молода гвардія» розташована у прекрасному місці України, біля безкраїх берегів Чорного моря та серед ласкавого шепоту хвиль, у місті Одеса. Вже багато років радує він юних мешканців своєю теплотою та ніжністю, дарує їм радісні зустрічі, незабутні враження, добрий настрій та дружні відносини. Найефективніше оздоровлення – це профілактика, а відпочинок у дитячому центрі «Молода гвардія» допомагає дитячому організму зміцнити своє здоров’я, особливо влітку під час морських купань та сонячних ванн. Вихованці Центру естетичного виховання майже щорічно, а то й кілька разів на рік відпочивають у цьому чудовому місці. Тільки в цьому році вихованці п'яти колективів ЦЕВ оздоровилися в найкращому оздоровчому дитячому центрі України, а саме: Зразкова майстерня «Бісероплетіння» (керівник Світлана Коновалова), зразковий театральний колектив «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова), зразкова студія образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко), народний фольклорний колектив «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло).  Сьогодні, 5 грудня, наші вихованці двох колективів: Зразкового театру естрадної пісні "Мікс" (керівник Ірина Легейда) і зразкової студії образотворчого мистецтва "Мальва" знову вирушили підкорювати одеські горизонти на чорноморському узбережжі  в «Молодій  гвардії».  Слід зазначити, що завдяки зусиллям міської влади і особисто мера міста Н. П. Ноги, діти поїхали відпочивати  абсолютно безкоштовно,  за бюджетні кошти. Бажаємо діткам, які відпочивають, свіжих емоцій та приємних вражень від спілкування з ровесниками!

Найкраща пора відпочинку та оздоровлення - це звичайно літо. І сьогодні не можна не зазначити, що завдяки друзям і партнерам Шосткинського Центру естетичного виховання, а саме:  Міжнародної культурно - освітньої асоціації і її голови правління, генеральному директору фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!»  Любові Богданівни Горват,  кращі колективи ЦЕВ потрапляють в ДОЦ "Молода гвардія" саме влітку,  де беруть участь у найпрестижнішому фестивалі України  "Усі ми діти твої , Україно". Кожного року вихованці ЦЕВ проходять  суворий відбір строгої комісії  і кожного року доводять,  що вони одні з кращих і, напевно,  недарма відбіркова комісія фестивалю включає їх до лав учасників яскравого заходу. І треба віддати належне саме дітям, які викладаються на всі 100 і  повертаються з фестивалю з високими нагородами. Більше того, артисти Шосткинського ЦЕВ завжди серед переліку переможців.

Вже в листопаді 2015 року колективи ЦЕВ подали заявки і відеоматеріали до відбіркової комісії.  Вони прагнуть участі в 10 ювілейному фестивалі "Усі  ми діти твої, Україно!" 2016 року. Ми впевнені, що вони не будуть пасти задніх. Сьогодні вашій увазі ми представляємо відеокліп народного художнього колективу "Любисток" Центру естетичного виховання, володарів першого місця 2015 року, виготовленого організаторами фестивалю.

Про фінал дев’ятого Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості „Усі ми діти твої, Україно!” якій відбувся за підтримки Президента України Петра Порошенка в Українському дитячому центрі „Молода гвардія” (м.Одеса)  розповідає  Голова правління Міжнародної освітньо-культурної Асоціації, виконавчий директор Міжнародного конкурсу-фестивалю  - Л. Б. Горват:  Фінал дев’ятого Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості „Усі ми діти твої, Україно!” відбувся за підтримки Президента України Петра Порошенка з 17 липня по 06 серпня 2015 року в Українському дитячому центрі „Молода гвардія” (м.Одеса).

Проведення Міжнародного конкурсу-фестивалю здійснювалося в рамках реалізації заходів з патріотичного виховання дітей і молоді, розвитку їх інтелектуальних та творчих здібностей, виховання у молодого покоління любові до Вітчизни, шанобливого ставлення до української мови та культурних надбань українців та толерантного відношення до мов і культур інших національностей.

У проведенні Міжнародного фестивалю у 2015 році брали участь:

  • Міністерство освіти і науки України;
  • Міністерство соціальної політики України;
  • Міністерство культури України;
  • Міжнародна громадська організація „Міжнародна освітньо-культурна Асоціація”;
  • УДЦ „Молода гвардія”.

На адресу організаторів та учасників Міжнародного фестивалю надійшло вітання від дружини Президента України Марини Порошенко.

У програмі фіналу дев’ятого Міжнародного конкурсу-фестивалю взяли участь всі 1200 учасників тематичної зміни „Україна - єдина родина”, серед яких 100 учасників провідних творчих колективів із числа вимушено переселених і тих, що проживають у зоні проведення АТО, 65 дітей із функціональними обмеженнями, 230 дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей, 100 представників національних товариств України.

У семи номінаціях конкурсної програми фестивалю взяли участь 670 учасників, в т.ч. 19 провідних хореографічних та 4 вокальних колективи, 45 солістів-вокалістів, 6 фольклорних колективів, 60 учасників виставки робіт образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Програма проведення Міжнародного конкурсу-фестивалю передбачає не лише конкурсні заходи, а й різноманітну пізнавальну програму - вихід циклу радіопередач „Скарби моєї нації”, проведення пізнавальних програм - „Обереги нашої долі”, „Мова - скарбниця духовності народу”, „Українська геральдика”, пісенний експрес „Народна пісня - духовне обличчя нації”, творчий вернісаж „Відкриваємо світові Україну”, проведення днів національних мов і культур та творчих зустрічей за участю представників національних товариств, учнівської молоді з відомими поетами, співаками, композиторами, акторами, діячами культури. Учасники фестивалю відвідали виставку книг, виданих за Державною програмою „Українська книга”.

Кульмінаційною подією Міжнародного фестивалю став Дитячий марш миру „Бажаю Україні миру! Бажаю Україні щастя!”, який завершився смолоскиповою ходою „Герої не вмирають...”. В ході акції діти також взяли участь у виготовленні маскувальної сітки, створили Дерево бажань і надіслали листи воїнам у зону АТО, а зароблені на благодійній ярмарці кошти у розмірі 14 тисяч гривень передали до військового госпіталю.

Підсумки конкурсного змагання учасників фестивалю було підведено 3 серпня 2015 року на церемонії закриття дев’ятого Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості „Усі ми діти твої, Україно!”.Уже традиційно на фестивалі вручили премію Всеукраїнського благодійного Фонду розвитку І.Білозіра. Цьогоріч її отримав Владислав Клименко, 13 років, з м. Біла Церква Київської обл.

Учасників та переможців фестивалю у листах-зверненнях привітали Віце-прем’єр-міністр - Міністр культури України Вячеслав Кириленко, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт та Міністр соціальної політики України Павло Розенко Хід проведення Міжнародного конкурсу-фестивалю широко висвітлюється у засобах інформації за підтримки Державного комітету телебачення та радіомовлення України. Здійснено вихід циклу фестивальних програм на каналах Українського радіо та телепрограм „Усі ми діти твої, Україно!”, підготовлених Одеською ОДТРК для показу в усіх областях України.

Голова правління Міжнародної освітньо-культурної Асоціації,

виконавчий директор Міжнародного конкурсу-фестивалю                                                                                                                                                 Л. Б. Горват 

 

Дивитеся відео версію  гала-концерту закриття дев'ятого фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!" 

Заключний концерт ІХ Міжнародного фестивалю “Усі ми діти твої, Україно!” відбувся 3 серпня 2015 року. Головний режисер - заслужений діяч мистецтв Валерій Коломієць.

Відеодизайн - Фірма "Ледшоу" - Ігор та Максим Якусевич.

Міжнародний фестиваль “Усі ми діти твої, Україно!” проводить Міжнародна освітньо-культурна Асоціація в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, Міністерством соціальної політики України, Міністерством культури України та УДЦ „Молода гвардія”.

Музичний керівник Міжнародного конкурсу-фестивалю народний артист України О.Марцинківський.   

Фото з фестивалю:

  1. Фотозвіт 1
  2. Фотозвіт 2
  3. Фотозвіт 3
  4. Фотозвіт 4
  5. Фотогалерея подій IX Міжнародного фестивалю
Переглядів: 1484 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/32
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024