Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 19:50

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 10 » ДО ЗУСТРІЧІ - "КАЗКА"
21:50
ДО ЗУСТРІЧІ - "КАЗКА"

ДО ЗУСТРІЧІ - "КАЗКА"!

 

 

 

 

Пройшла урочиста церемонія закриття дитячого кінофестивалю «Казка» у рамках роботи кіноклубу «Кіноман» центру естетичного виховання. Свято вийшло яскравим і цікавим. Глядачі з задоволенням аплодували артистам ЦЕВу. Цього дня на сцену вийшли  учасники творчих колективів та дарували  свої  номери. Зачарувала виконанням пісні «тишком-нишком» юна солістка народного фольклорного колективу  «Любисток» Настя Раїна,  якій допомагали вихованці її улюбленого ансамблю (керівник Тетяна Стегайло, відмінник освіти України, Заслужений діяч естрадного мистецтва України).  Гуморески подарували вихованці зразкового театрального колективу «Дзеркало» ( керівник Світлана Разломова),  запальні танці виконали учасники ансамблю сучасного танцю «Let's Gо» (керівник Сергій Коваленко)

Фестиваль «Казка» бере свій початок ще з далеких 80-х. Тоді він проводився щорічно в період шкільних зимових канікул. Але з розпадом державної системи кінопрокату припинив своє існування. У 2008 році, в рамках роботи кіноклубу «Кіноман» Центру естетичного виховання фестиваль був відроджений  і користується все більшою популярністю серед малюків та школярів міста. Тисячі юних глядачів змогли знову дивитися нові казкові історії на великому кіноекрані.   

Більше 1500 хлопчиків і дівчат Шостки зі шкіл, дитячих садків, інтернату в цьому році поринули в дивовижний світ казки. На протязі роботи кінофестивалю для глядачів проводилися ігри, вікторини, розіграші та інші розважальні заходи. 

10 квітня в Центрі естетичного виховання відбулася Церемонія урочистого закриття благодійного кінофестивалю «Казка». Усіх гостей порадувало театралізоване концертне дійство, яке підготували учасники творчих колективів ЦЕВ. По закінченні фестивалю прозвучали слова подяки всім небайдужим до дитячої творчості, всім хто допоміг організувати казку для наших дітей. Учасники покидали зал зі святковим настроєм і незабутніми враженнями.

Ніхто не пішов байдужим, але, доторкнувшись до вічних цінностей кінематографа, з піднесеним духом покидали стіни Центру естетичного виховання куди вони будуть приходити знову і знову.

         

        

Переглядів: 1177 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024