Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 07:06

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Август » 10 » «Джерельце» отримав перемогу на конкурсі – фестивалі «Світ талантів»
08:43
«Джерельце» отримав перемогу на конкурсі – фестивалі «Світ талантів»

"ДЖЕРЕЛЬЦЕ" ОТРИМАВ ПЕРЕМОГУ НА КОНКУРСІ-ФЕСТИВАЛІ "СВІТ ТАЛАНТІВ"

 

 

З 21 червня по 11 липня 2017 року у м.Одеса проходив Всеукраїнський дитячий конгрес «Зіркові канікули у Світі талантів» в Українському дитячому центрі «Молода гвардія»/

До участі у цьому конгресі запрошували переможців міжнародних,всеукраїнських,обласних і міських конкурсів із різних міст України і саме колектив «Джерелце» мав таку нагороду/

Разом зі своїми керівниками Маковець Людмилою Серафимівною та Трет’як Яною Сергіївною діти провели три тижні у дитячому центрі «Молода Гвардія»/ Вихованцями середньої категорії були представлено такі танці: «Українській святковий» та «На току». Найбільш членам журі сподобався гопак – «Український святковий». Саме цей номер запросили на Гала концерт.

Організаторами конгресу були:

  • Міністерство соціальної політики України;
  • Міністерство освіти та науки України;
  • Міжнародна громадська організація «Жінка III тисячоліття;
  • Український державний центр позашкільної освіти.

Весь цей час  вихованці Джерельця відпочивали й працювали одночасно, і тільки мріяли отримати гідну нагороду. І їхні мрії стали реальністю, вони перемогли й стали лауреатами першої премії.

Не лише на танцювальному конкурсі діти отримали перше місце, а й на таборовому змаганні вони були перші. Щоб виграти перше  місце в таборі діти ліпили фігури із піску на березі моря, проводили дискотеки, радіо-ефіри, ставили спектакль та багато іншого. Як кажуть «Талановиті діти талановиті у всьому». Нагородою цього першого місця була поїздка у боулінг-клуб. Ще наші діти з великим задоволенням приймали активну участь у всіх зоходах які проводив конгрес а це:

  • майстер класи з відомими діячами культури і мистецтв;
  • екскурсії;
  • фотосесії;
  • тематичні конкурси спрямовані на вивчення української історії, культури;
  • Гала –концерт.

Почесний Президент МДФ «Світ талантів» МГО «Жінка III тисячоліття» Лідія Лісімова відмітила колектив як талановитих дітей та запросила прийняти участь у відкритті конгресу та на Гала концерті. Діти з задоволенням прийняли цю пропозицію і виконали композицію «Велич України»

Керівникам колективу оголосили подяки за багаторічну сумлінну працю,високий професіоналізм та особистий внесок у національно-патріотичне виховання дітей та молоді.

Одесса, «Молода гвардія» - залишили багато вражень у серцях дітей. Вітаємо народний колектив танцю «Джерельце» з їх заслуженою нагородою. Вони ще будуть  радувати нас першими місцями та Гран-прі. Висловлюємо слова подяки директору Центра естетичного виховання Кисельову В.П, за підтримку та сприяння цієї подорожі а також керівникам колективу «Джерельце» за високий професіоналізм, підготовку до конкурсу та чуйне ставлення до дітей.

З повагою,                      Батьківський комітет

    

         

Переглядів: 724 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024