Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 27.04.2024, 18:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Апрель » 20 » Едем підкорив Чернігів
15:11
Едем підкорив Чернігів

ЕДЕМ ПІДКОРИВ ЧЕРНІГІВ

 

 

 

 

 

Більше 1500 учасників від малого до великого з’їхалися до Чернігова на 8-ий сезон всеукраїнського фестивалю сучасного танцю "Нове покоління". Загалом 80 колективів з різних жанрів - від народного до сучасного танцю - виступили на сцені обласного муздрамтеатру. За словами організаторів, не дивлячись на складну ситуацію в державі, приїхали всі запрошені.

В холі театру та за кулісами - метушня, місця для всіх замало. Та це не заважає учасникам налаштовуватись на гарні емоції аби своїм номером вразити зіркове журі. Та навіть якщо не все вийде ідеально, танцівники обіцяють не опускати рук.

Колективи у "сучасній - спортивній номінації" беруть зал своєю невичерпною енергією. Та перед початком трошки хвилювалися, оскільки конкуренція велика.

Виступи у першій номінації "естрадний та народний танок" тривали декілька годин, і нарешті оголошені результати - учасники отримують дипломи , грамоти та статуетки.

Фестивальний день у Чернігові тривав з ранку і до пізнього вечора. Хто зміг проявити себе, а кому дістались втішні призи…

Мета таких заходів – вдосконалення танцювальної майстерності, обмін досвідом між колективами, а також привернення уваги молодого покоління до занять танцями за для популяризації здорового і активного способу життя.

Приємно зазначити, що всі члени журі знавці професійної хореографії з Чернігова та Києва оцінили високий рівень шосткінських  танцюристів. Молодий, але вже відомий колектив "Едем" з Центру естетичного виховання недарма претендує на звання "Зразковий художній колектив". Воно і не дивно, адже багато наших танцюристів вже заявили про себе, як в Україні так і за її межами. Керує колективом, молодий але досвідчений педагог Яна Богдашкіна. Слід зазначити, що Яна сама займалася хореографією в Центрі естетичного виховання, закінчила повний курс навчання, а після закінчення інституту повернулася в рідні стіни свого навчального закладу, але вже в якості педагога.

По закінченню фестивалю журі відзначило найкращих. Серед яких і наш колектив "Едем", вони привезли додому дипломи та нагороди фестивалю, опинившись серед кращих і отримали два перших і одне третє місце в різних вікових категоріях.

Загалом жодний танцювальний номер не залишився поза увагою.

Всі колективи отримали дипломи та нагороди.

Оргкомітет фестивалю "Нове Покоління" щиро дякує всім колективам, керівникам та учасникам за участь!!! Бажаємо вам творчого зростання та майбутніх перемог!

         

   

Переглядів: 1012 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024