Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 20:48

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 19 » Фестиваль «Youth-Fest - 2015»
20:11
Фестиваль «Youth-Fest - 2015»

ПІДТРИМУЄМО МОЛОДЬ - СТИМУЛЮЄМО ТВОРЧІСТЬ!

 

 

 

 

 

У 2012 році на Сумщині стартував обласний фестиваль-конкурс молодіжних субкультур «Youth-Fest».

«Сьогодні Сумщина – фестивальна столиця України. Започаткування в області фестивалю-конкурсу молодіжних субкультур є свідченням того, що наш регіон – в епіцентрі культурного розвитку», – зазначила під час відкриття першого конкурсу начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Олена МЕЛЬНИК.

Цього року Фестиваль «Youth-Fest» відбувся 19 квітня у приміщенні Української академії банківської справи Національного банку України у місті Суми.  «Youth-Fest»  збільшив географічні кордони і його програмі були виступи найсильніших брейкдансеров не тільки з Сумщини,  а ще й із  Полтави. Під час фестивалю відбулись показові виступи та майстер-класи провідних танцюристів.

Відкривала фестиваль директор Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Євгенія Бистрицька. Євгенія Миколаївна вразила присутніх неперевершеним виконанням репу, який вона прочитала для гостей та учасників фестивалю.

За її словами, на фестиваль з’їхалися брейкдансери та хіп-хоп виконавці з Лебединського, Роменського, Шосткинського та Сумського районів, а також міст Суми, Полтава, Шостка.

Свою майстерність у танці продемонстрували майже 100 сольних виконавців та  команди, які взяли  участь у конкурсній програмі.

Своїм враженнями від  виступів поділився учасник танцювального дійства: «Досить давно займаюся брейкдансом, адже це стильно та сучасно. Приємно, що завдяки фестивалю-конкурсу я зміг позмагатися з брейкдансерами зі всієї області та міста Полтава», – зазначив Максим Бур, вихованець танцювального колективу «Let's Go» Шосткинського центру естетичного виховання. «Я радий за свій колектив, ми були серед кращих і веземо додому шість нагород» - додав Максим.

Слід нагадати, що керівник його колективу був запрошений організаторами конкурсу до суддівської команди та разом зі своїми колегами провів майстер - класи для всіх бажаючих.

Вихованці колективу «Let's Go» дякують Тихенко Ларисі Володимирівні, директору обласного центру позашкільної освіти та роботи з талоновитою молоддю, яка особисто прийшла підтримати молодих виконавців позашкілля Сумщини.

«На фестивалі панувала дружня атмосфера, кожен намагався продемонструвати у танці щось своє особисте. Переважна більшість конкурсантів саме хлопці та ми доведемо, що дівчата на хіп-хопі та брейкдансі знаються не гірше» – зауважив Сергій Коваленко.

Обласний фестиваль-конкурс молодіжних субкультур «Youth-Fest» викликає бажання у молоді спробувати все. То ж нехай його програма з кожним роком розширюється і  стає ще цікавішою. 

Всі фото.

         

        

Переглядів: 1096 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Сайт МНЦКМ  
0
Youth-Fest – голос молодого покоління

19 квітня в Сумах пройшов Відкритий обласний фестиваль-конкурс хіп-хоп культури «Youth-Fest», заснований управлінням культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації та організований обласним науково-методичним центром культури і мистецтв. Фестиваль активно підтриманий управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.

В Українській академії банківської справи НБУ зібралися найталановитіші танцівники з різних куточків Сумщини. Особливість цьогорічного проведення – набуття нового статусу фестивалю. Він став Відкритим, що дає можливість значно розширити географію учасників. Цього разу до Сум завітали наші сусіди – з Полтави. Традиційно фестиваль приурочений до Всесвітнього Дня танцю.

Проект охопив конкурсні змагання з брейк-дансу та показові виступи представників хіп-хоп культури. Понад сто учасників змогли показати свою творчу манеру та внутрішню харизму в десяти різних номінаціях. Серед них – молодіжні колективи, представники клубних закладів чи окремі творчі особистості. Танцівники також мали унікальну нагоду приєднатися до майстер-класів від провідних хіп-хоперів та брейк-дансерів України, а відтак перейняти безцінний творчий досвід.

Переможці визначені та нагороджені, судді задоволені рівнем підготовки учасників. Вимогливе журі дало зрозуміти юним танцівникам, куди рости й до чого прагнути. Відтак творчу місію виконано. Фестиваль-конкурс «Youth-Fest» ще раз довів, що Сумщина має танцювальні таланти!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024