Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 06:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Апрель » 18 » Генеральна Асамблея Міжнародної асоціації позашкільної освіти.
17:41
Генеральна Асамблея Міжнародної асоціації позашкільної освіти.

ГЕНЕРАЛЬНА АСАМБЛЕЯ МІЖНАРОДНОЇ АСОЦІАЦІЇ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

 

 

 

В рамках ХХІV Всеукраїнського відкритого Фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі, відбувається конкурсна програма „Рівні рівності” у номінації „Громадська думка”. Команди підлітків та молоді з різних куточків України, об’єднавшись у три великі групи дискутують з проблем „Рівні права і можливості у медіа та інтернеті” „Рівні можливості у громаді/суспільстві” та „Рівний доступ та участь молоді”. Своє бачення даних проблем та напрацьовані шляхи їх вирішення конкурсанти презентуватимуть під час спільного брифінгу.

Керівники команд в цей час мали можливість поспілкуватися із тренеркою програми „Демократична школа” Надією Кравченко на тему „Можливості застосування формувального оцінювання в освітньому процесі”, також  проходить конкурсна програма у номінації "Декоративно-прикладне мистецтво" ХХІV Всеукраїнського відкритого Фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі.

Сьогодні найважливіший день Фестивалю, адже сьогодні учасники демонструють свої знання, вміння та виявляють свої таланти у конкурсних програмах трьох номінацій: "Громадська думка", "Вокальне мистецтво" та "Декоративно - прикладне мистецтво".

У цьому році вперше, в рамках ХХІV Всеукраїнського відкритого Фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі, проходить засідання Генеральної Асамблеї Міжнародної асоціації позашкільної освіти. До Кропивницького завітали делегації позашкільників з усієї України! Учасники Асамблеї братимуть участь в обговоренні актуальних питань розвитку позашкільної освіти та познайомляться із закладами позашкільної освіти області.

    

    

    

Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024