Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 18.04.2024, 20:00

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Апрель » 25 » Гран-Прі в Шостці! Ансамбль «Едем» привіз до міста чергову перемогу!
19:29
Гран-Прі в Шостці! Ансамбль «Едем» привіз до міста чергову перемогу!

ГРАН-ПРІ В ШОСТЦІ! АНСАМБЛЬ "ЕДЕМ" ПРИВІЗ ДО МІСТА ЧЕРГОВУ ПЕРЕМОГУ!

 

 

 

 

23 квітня, ансамбль танцю «Едем» Центру естетичного виховання приймав вітання з перемогою – його вихованці взяли Гран-Прі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Зірка-Фест»!

І в цьому немає нічого дивного! Не дивлячись на те, що колектив досить молодий, «едемовцям» всього 7 років, за плечима маленьких артистів не один конкурс, міжнародний фестиваль, і не одна перемога! Але, як зазначила керівник ансамблю Яна Богдашкіна, в заході такого рівня, «Едем» брав участь вперше.

В самому серці України, в столиці, фестиваль зібрав найяскравіші і сильні колективи з усієї України. «Едем» відстоював честь не тільки Шостки - вони стали єдиним творчим колективом, що представляв на конкурсі Сумщину.

Результат не забарився - талановиті танцюристи не залишили суперникам жодного шансу на перемогу.  У цьому році боротьба за перемогу розгорнулася серйозна. Кількість учасників фестивалю зашкалювала, і ми щасливі що перемога дісталася саме нам.

- Будь-яка праця повинна винагороджуватися. А та колосальна робота, яку проробляють на репетиціях хлопці та дівчата, той творчий потенціал хореографа, повинні винагороджуватися бурхливими оплесками глядачів, захопленням суперників, визнанням журі і, як результат - почесним місцем конкурсу. І у вас це вийшло! - вітаючи переможців, сказав директор ЦЕВ  В. Кисельов.

Самі ж діти підкреслили, що такого вражаючого результату вони досягли завдяки своєму керівнику Яні Віталіївні. Вона не тільки навчає їх майстерності танцю, а й надає творчу свободу.

У свою чергу, керівник пообіцяла, що ця перемога - тільки початок великого шляху. Адже наш колектив претендує на присвоєння почесного звання «Зразковий художній колектив» і ми впевнені, що з такими результатами, у нас це вийде.

         

         

Переглядів: 1041 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024