Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 06:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Январь » 8 » Інтерактивний концерт «НОВОРІЧНА ФАНТАЗІЯ» відбувся в ЦЕВ.
20:39
Інтерактивний концерт «НОВОРІЧНА ФАНТАЗІЯ» відбувся в ЦЕВ.

"НОВОРІЧНА ФАНТАЗІЯ" ПОДАРУВАЛА ЗУСТРІЧ З КАЗКОЮ

 

 

 

 

Різдвяно – новорічний інтерактивний концерт «НОВОРІЧНА  ФАНТАЗІЯ» відбувся в Центрі естетичного виховання «Юність».

Цього вечора творчі колективи запросили глядача у чарівну різдвяну і новорічну  казку. 

Учасники народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України) задали тон програмі яскравим виконанням «Щедрівок», а продовжили казковим вокальним номером «Нічка – чарівничка».

Різдвяна пора повна чудес. В різдвяну ніч бджоли співають у вуликах, вітаючи свято, що прийшло,  вода зупиняється в річках, тварини ніби розмовляють людською мовою.

А на сцені ожила справжня казка. І це також маленьке Різдвяне диво, яке подарували присутнім у залі учасники ансамблю спортивно – бального танцю «Реверанс» (керівник Марина Барсукова).

Казки під час програми і розповідали (Карина Олбок, вихованка зразкового театрального колективу «Дзеркало», під керівництвом Світлани Разломової), і співали (учасники зразкового театру естрадної пісні «Мікс», керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва  України, відмінник освіти України), а особливо багато танцювали.

Казку «Хоробре каченя» представили учасники народного ансамблю танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України і Яна Третьяк). Хореографічна казка «Як миші пиріг пекли» у виконанні учасників народного хореографічного ансамблю «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України) також викликала позитивні емоції глядача. А історія  «Веселих жабенят», яку виконали учасники народної студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко і Олена Хохол) змусила глядачів і самим затанцювати. Після номеру вони з-задоволенням виконали танець разом з веселими жабенятами.

А до дітей і дорослих завітали запальні колядники з «Любистку». До них приєдналися учасники «Джерельця», які не тільки подарували «Зимові забави», а ще й разом з глядачами сплясали танець «Сніговий ком». А ще цього вечора було багато загадок, вікторин, інтерактивів, у яких з великим куражем брали участь і діти, і дорослі.

Об'єднати і творчі колективи, і глядача в любові до казки з успіхом вдалося Вікторії Федоренко. То ж, розходилися всі у впевненості, що створити казку у реальному житті можна, якщо вірити у неї.

Фотозвіт

 

Казка - це світ, чарівний та незвичний,

Казка - це диво, сповнене краси.

Поринути у казку - це ж бо так цікаво,

Це справді - свято, радість для душі.

     

    

Переглядів: 936 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024