Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 06:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Ноябрь » 16 » Міжнародна наукова-практична конференція «Теорія і методика дошкільної і початкової освіти в сучасному педагогічному просторі»
09:18
Міжнародна наукова-практична конференція «Теорія і методика дошкільної і початкової освіти в сучасному педагогічному просторі»

ПЕДАГОГИ ШКОЛИ "ДЖЕРЕЛЬЦЕ" ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНУ КОНФЕРЕНЦІЮ

 

 

 

13 листопада 2019 року у м. Суми відбулася Міжнародна наукова-практична конференція «Теорія і методика дошкільної і початкової освіти в сучасному педагогічному просторі» до 95-річнці Сумського державного педагогічного університету ім. А.С.Макаренка та 20-ї річниці кафедри дошкільної і початкової освіти.

На конференції розглядалися цікаві питання для педагогів, які працюють з вихованцями дошкільного та молодшого шкільного віку, а саме:

професійна підготовка сучасного педагога дошкільної і початкової освіти до роботи в умовах «Нової Української Школи»; навчально-методичне забезпечення художньо-естетичного розвитку дитини раннього віку в закладах дошкільної освіти України; використання нетрадиційних художніх технік як засобу розвитку творчих здібностей вихованців; пріоритетні напрями діяльності з раннього розвитку дитини у закладі позашкільної освіти.

Учасниками конференції стали і педагоги школи раннього розвитку «Джерельце» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Валентина Владикіна та Сергій Романцов. Для педагогів провели цікаві майстер-класи, такі як «Масовий захід як важливий засіб реалізації освітніх цілей і завдань закладу позашкільної освіти», «Формування цілісного уявлення про світ у вихованців старшого дошкільного віку в умовах закладу позашкільної освіти» та інші.

Педагоги закладу дякують керівникам гуртків школи раннього розвитку дитини «Малюк», Центру ігрової підтримки «Ладушки» та всім педагогам Комунального закладу Сумського Палацу дітей та юнацтва за високий рівень педагогічної майстерності під час проведення заходів.

   

 

     

Переглядів: 604 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024