Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 18:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 30 » Молодь Шостки з розмахом відзначила своє свято!
16:12
Молодь Шостки з розмахом відзначила своє свято!

МОЛОДЬ ШОСТКИ З РОЗМАХОМ ВІДЗНАЧИЛА СВОЄ СВЯТО!

 

 

 

 

 

У неділю, 28 червня, на центральній площі міста Шостка відбувся святковий концерт, організований сектором молоді  Шосткинської міської ради спільно з талановитою молоддю.

Перед мешканцями та гостями міста виступили учасники творчих колективів міста, освіти та культури. І, як завжди міський концерт не міг пройти без участі творчих колективів Центру естетичного виховання.

З вітальним словом до молодого покоління звернувся міський голова : "Я радий привітати усіх шосткинців. Особливо приємно це робити у День молоді, адже це свято – унікальне і неповторне, як і сама молодість. Хоч молодому поколінню і випало жити в непростий період, але бачу, що молодь, зокрема нашого міста, є прогресивною та ініціативною, тією силою, яка не хоче стояти осторонь і спостерігати за тим, що робиться в державі, а будувати власне, щасливе майбутнє в процвітаючій європейській Україні. І я щиро вірю, що їм це вдасться". Микола Петрович  вручив нагороди  молоді  за творчі  здобутки, енергію та вклад в розвиток рідного міста.

Без сумніву, енергетичним зарядом концертної програми став виступ українського виконавця  Артура  Боссо. Про нього можна говорити годинами, невтомно захоплюючись безмежним талантом артиста. Голос з якимсь глибинним надривом, який змушує вслухатися, і пісні, які допомагають переосмислити суть буття і, можливо, вибрати одне-єдине вірне рішення в житті. Він співає так, що його душевне хвилювання передається всім присутнім. Кожна пісня - новела. Кожна пісня - погляд артиста на світ.  І кожна пісня - його кредо. Інших Артур просто не співає.

І як зізнався сам Артур після концерту: «Я радий, що у нас вийшло не розважити, а відвернути людей і розбудити в них емоції любові, - один до одного, до нашої улюбленої України. Це і була моя головна задача!». Приємно, що люди не хотіли розходитися: спілкувалися, ділилися враженнями від побаченого і почутого, фотографувалися, брали автографи, посміхалися і раділи життю…«Шостка ти неймовірна ... Гарному настрою і масовому психозу навіть дощ не перешкода (хоча під час мого виступу дощ закінчився) Дякую це було круто ... До нових зустрічей...» - сказав перед від'їздом з міста Артур. Він висловив щирі слова подяки міській владі, а особливо меру міста, за запрошення і теплий прийом, незважаючи на примхи погоди.

Усі присутні на концерті  отримали масу позитивних емоцій, гарного настрою і, звичайно ж, творчого натхнення…

Більше про Артура Боссо можна дізнатися тут

ФОТОЗВІТ

Відео з концерту.

Відео з концерту 1

  

         

 
Переглядів: 1327 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/20
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024