Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 18:03

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июль » 2 » Морські пригоди "Джерельця" від "Яскравої країни!"
07:25
Морські пригоди "Джерельця" від "Яскравої країни!"

МОРСЬКІ ПРИГОДИ "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" ВІД "ЯСКРАВОЇ КРАЇНИ"

 

 

 

20-29 червня пройшов довгоочікуваний фестиваль-конкурс «Яскрава країна збирає друзів - 2015»! Фестиваль відбувся в екологічно чистому регіоні на узбережжі Чорного моря - в еко-курорті Сергіївка (Одеська область). Наш художній колектив народний ансамбль народного танцю «Джерельце» взяв у ньому участь.

«Джерельце» вже не перший раз бере участь у цьому конкурсі.  Разом з «Яскравою країною» ми були на Хортиці, у Трускавці, Ужгороді і тепер в Одесі. Головною метою цієї подорожі було гідно виступити і показати найкращий результат. Що «Джерельце»  і зробило.  На розсуд журі було представлено  4 номери: «Флотський», «Горлиця»-старша група, «Білоруський танец  Лявониха» -середня група, «Полька-полісянка»- молодша група.   Членами журі були: Андрій Товстий – 3-х кратний чемпіон світу з бальних танців і 4-х чемпіон України, Яна Абраимова- фіналістка шоу «Танцюють всі-7»,  Евгеній Кот- переможець шоу «Танцюють всі. Битва героїв», Павел  Івлюшкін-…,  Вадим Сабодаш.  Старша група посіла 1 місце, середня-2, молодша -3.  

Та не тільки для конкурсу ми приїхали. Відпочинок на морі-це завжди яскраві враження:  конкурсні відбори, феєричний Гала-концерт з виступами конкурсантів і зоряних членів журі, майстер-класи від енергійного Павла Івлюшкіна, чарівної Яни Абраімової та професійного Вадима Сабодаша, вечірні дискотеки, конкурси та розваги, екскурсії в Білгород-Дністровську фортецю, прогулянки на кораблику і відпочинок на морі в колі нових та старих друзів.

Та про все по черзі.  Кожного ранку для нас член журі та  координатор в одному обличчі Андрій Товстий проводив танцювальну зарядку. Ми вставали  і одразу ж Андрій заряджав нас позитивом.  Що може бути краще вранці?! Далі всі разом  йшли на сніданок, а після цього на море. Кожного разу нас перевозили через лиман на катері і ми купались у морі. На пляжі нас чекали різні цікаві розважальні програми.  Був конкурс боді-арту.  Дано завдання: вибрати одну модель, розмалювати її, придумати для неї подіум, а кожному учаснику команди намалювати емблему. Всі робили подіуми з піску. Ми, «Джерельце» були оригінальніше від усіх. Ми станцювали танець на березі моря, і подіумом для фігури були хлопці. Не менш цікавим був флеш-моб у воді з фарбами. Усім учасникам  насипали у долоні сухі фарби. Всі танцювали, а потім підкинули угору ці фарби, які розлетілись та розсипались на берегах Сергіївки-це було неймовірно красиво.  Також були й інші завдання: зліпити замок із піску, намалювати однією ногою малюнок на піску, розбитись на команди та якось їх креативно представляти, грати в футбол на пляжі та й ще багато цікавих ігор. Звичайно, ми купались у морі та насолоджувались променями сонцями. Після такого активного відпочинку всі йшли обідати.  Потім був час відпочити, але ми не любим сидіти на місці. Ми завжди брали участь у всіх можливих конкурсах, квестах, командних іграх. 

Дуже вразив усіх учасників «Джерельця» майстер-клас  по бессарабському танцю від члена журі Вадима Сабодаша. Він передав нам багато свого досвіду, розказав багато про постановку тіла у танці, про емоції, розкрив таємниці бессарабського танцю,  та відмітив те, що ми  маєм  дуже гарну класичну підготовку. Всі  були у захваті, ми дивились  на нього і хотіли якомога більше досвіду перейняти від нього, ми вслухались у кожне його слово і вдивлялися у кожний рух і дуже дякували за такий чудовий майстер-клас.

Незабутнім був виступ у Білгород-Дністровскій фортеці.  Ми приїхали, прослухали дуже цікаву історію про цю фортецю, та танцювали на свіжому повітрі. Це незабутні враження. А ще хотілося б відмітити те, що багато людей дякувало за те, що кожного разу на кожний виступ у нас різні танці, це було дуже приємно.

А взагалі то, атмосфера на «Яскравій Країні» неймовірна. Дуже дружелюбна. Ми почували  себе, як удома. Про нас піклувались, нам проводили розважальні програми, з нами ділились досвідом, нам робили зауваження, ми вивчали щось нове та просто відпочивали.

«Яскрава Країна» -назавжди у наших серцях. Дякуємо всім, щиро дякуємо, за те, що цей час проживали з нами разом. Ми щасливі, ці емоції можна порівняти лише з Артеком. Не можна описати словами, наскільки важко було покидати те рідне місце. Це неймовірні спогади..
«Джерельце» любить «Яскраву Країну» і сподівається ще не один раз взяти участь у цьому феєричному фестивалі-конкурсі. Цілуємо. Любимо. Обнімаємо!!!!!

Учасниця колективу «Джерельце» Палагута Юлія

       

       

       

 
Переглядів: 1216 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024