Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 10:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Декабрь » 20 » На день Святого Миколая в Шостці урочисто запалили новорічну ялинку
23:57
На день Святого Миколая в Шостці урочисто запалили новорічну ялинку
СОЛОДОЩІ, СЮРПРИЗИ І КАЗКА.
КОНЦЕРТ ДЛЯ ДІТЕЙ-СИРІТ ПІДГОТУВАЛИ ОДНОЛІТКИ З "ЛЮБИСТКУ"




19 грудня по обіді у актовій залі Центру соціального партнерства і творчості зібралися діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти, які виховуються в прийомних сім'ях. Майже 60 діточок з нетерпінням очікували на зустріч з загадковим святим Миколаєм.

Захід був підготований управлінням освіти Шосткинської міськради, Шосткинським центром естетичного виховання. Дітей привітала Віра Михайлівна Літкевич, радник міського голови. Вона побажала малюків назавжди зберегти у маленьких сердечках віру у добрих людей, які не покинуть їх напризволяще. А ще від міської ради маленьким героям свята були вручені солодкі дарунки.

Чудову музично – театральну програму «До нас іде Миколай»  подарували дітям – діти, вихованці молодшої групи  народного фольклорного ансамблю «Любисток» ЦЕВ. Тетяна Стегайло, Заслужений працівник культури України, керівник колективу впевнена, що подібні заходи потрібні всім дітям – і тим, які виховуються в родинах, і тим, яких доля лишила найважливішого – рідної родини.

Запрошені на свято діти уважно слухали виставу, хвилювалися за її героям, щиро їм співчували і оплесками привітали святого Миколая.

Свято вдалося на славу! Тепер 60 маленьких шосткинців йтимуть по життю з важливим відчуттям – їх люблять, про них піклуються. І, ставши дорослими, вони, напевне, віддячать добром місту, в якому виростуть!

          

До дня святого Миколая шосткинські дітлахи отримали неймовірної краси подарунок. О 15:00 на головній новорічній красуні – ялинці, заввишки майже 20 метрів засяяли яскраві вогники. Радості дітей не було меж. На свято завітав Дідусь Мороз з онучкою Снігуронькою. Розваги, веселі конкурси, святкові пісні, традиційні хороводи навкруги ялинки!!! Здається, навіть суворий морозець відступив.

Малечу привітав міський голова Микола Петрович Нога. Він побажав дітлахам гарних успіхів у навчанні та веселих розваг під час новорічних канікул.

Солодкі сувеніри стали приємними дарунками для всіх присутніх на святі.

          

     

Переглядів: 1146 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024