Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 09:53

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Апрель » 23 » НА СУМЩИНІ ШУКАЛИ «ЧЕРВОНУ РУТУ»
21:23
НА СУМЩИНІ ШУКАЛИ «ЧЕРВОНУ РУТУ»

НА СУМЩИНІ ШУКАЛИ "ЧЕРВОНУ РУТУ"

 

 

 

23 квітня в місті Конотоп відбувся відбірковий конкурс XV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута»

«Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме молодих ще невідомих українських виконавців.

Цьогорічний XV фестиваль «Червона рута» складається із двох етапів – відбіркового й фінального. 25 відбіркових конкурсів пройдуть із березня по грудень в обласних центрах та м. Київ. У них візьмуть участь близько 3 тисяч виконавців та гуртів, які змагатимуться у шести музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

На Сумщині «столицею фестивалю» став Конотоп.

З метою належної організації та проведення відбіркового конкурсу на Сумщині голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО видав відповідне розпорядження.

«Мета відбіркових конкурсів – залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену», –  зазначив директор фестивалю Тарас МЕЛЬНИК.

Організатори фестивалю на Сумщині - сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв!!!! Команда СОНМЦ спрацювала на відмінно))))

Почесним гостем фестивалю, якому було надано право відкриті фестиваль,  став сучасний український рок-гурт з Шостки «Моноліт —  Один з найкращих рок-гуртів нової регенерації за версією «М1» та фестивалю «Слов'янський рок». Перший український рок-гурт дебютний альбом якого був виданий компанією «Universal Music Group». Гурт виступав на таких фестивалях: «Червона Рута», «Суми-ROCK-FEST», «Про рок», «Слов'янський рок», «Рок дебют», «Золотий голос Бінго», «EXTREME-ZONE».  ( керівник та засновник гурту - Константин Гордейчук)

Приємно відмітить що переможцем регіонального етапу в Конотопі став  «Народний художній колектив» -  фольклорний ансамбль «Любисток» Центру естетичного виховання шосткіиської міської ради (керівник Стегайло Тетяна Анатоліївна, Заслужений діяч естрадного мистецтва України,  Заслужений працівник культури України, відмінник освіти України).

Єднаймося в ім’я щасливого майбутнього України, бажаємо подальшого творчого розквіту, яскравих пісень, щоб «дорога до пісні» вела «Любисток» до високих вершин і дала стимул до нових творчих проектів.

Працюємо та  перемагаємо разом!

        

Переглядів: 987 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024