Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 02:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Ноябрь » 20 » Наші будні
19:49
Наші будні

ОДИНЬ ДЕНЬ З ЖИТТЯ ПЕДАГОГІВ ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

 

 

 

Сьогодні в Центрі естетичного виховання відбулася чергова нарада педагогічних працівників при директорові. На порядку денному були розглянуті питання:

  1. Затвердження плану заходів на новорічні свята.
  2. Психологічний тренінг на тему «Заздрість».
  3. Про проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в ЦЕВ.
  4. Про виконання заходів обласних соціально-освітніх проектів: «Голос крові: ми - Українці!», «Кожна дитина має право.

В 2018 році творчий колектив Центру естетичного виховання представить на розсуд глядачів новорічні розваги різного формату: спектаклі, флеш-моби, хороводи біля ялинки, танцювальні вечірки для старшокласників, сімейні посиденьки з батьками, розваги для гуртківців. Керівники творчих колективів прийняли активну участь у обговоренні плану заходів та висловили свої ідеї для удосконалення рівня проведення новорічних заходів.

В рамках проведення тижня толерантності психолог ЦЕВу Коновалова С.М. запропонувала переглянути відеоролик філософа-практика і психолога Анни Кір’янової про заздрість між дорослими та дітьми у різних життєвих ситуаціях, бо заздрість — самолюбне і недружелюбне невдоволення тим, чим інша людина насолоджується, в м'якому значенні тяга за добром, котре має інший. Не тільки вихованці закладу залучилися до акції надсилання компліментів своїм друзям та педагогам, а й самі педагогічні працівники запрошені до активної роботи для обміну компліментами, за допомогою «СКРИНЬКИ КОМПЛІМЕНТІВ»

Заступник директора з НВР Ющенко Н.І. нагадала присутнім, що на сьогодні необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я. Виховання здорового покоління, зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації – одне з пріоритетних завдань, яке поставлене перед освітою. З 19 листопада по 25 листопада у закладі буде проходити Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Був затверджений план заходів тижня.

Протягом 2018 року в рамках обласного соціально-освітнього проекту «Голос крові: ми - Українці!» були проведені наступні заходи: виставки декоративно-ужиткового мистецтва, ігрові програми національно-патріотичного спрямування, міські та обласні конкурси дитячої творчості, концерти, акції «Вихованці гуртків – захисникам Вітчизни»,          

Протягом 2018 року в рамках обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право» були проведені наступні заходи: профорієнтаційний квест «Місто майстрів» (разом з Шосткинським міськрайцентром зайнятості), квест «Світ творчості», міське свято «День позашкільника» (Флеш-моб «Візерунки позашкілля», виставка «Наша творчість тобі, моє місто»), декада відкритих дверей «Свято радості, відкритості, щирості».

Педагогічний колектив продовжує плідно працювати над реалізацією поставлених завдань.

   

Переглядів: 619 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024