Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 04:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Ноябрь » 26 » НОВІ ПЕРЕМОГИ ШАРМУ!
20:49
НОВІ ПЕРЕМОГИ ШАРМУ!

"ЄДИНА КРАЇНА" З ВИХОВАНЦЯМИ "ШАРМУ"

 

 

 

25 листопада у самому серці України, м. Києві, відбувся ІІІ Міжнародний творчий фестиваль-конкурс учнівської та студентської молоді «Єдина країна».

З самої назви розуміємо, що це щось неймовірне та дуже цікаве. «Єдина Україна» зібрала в колонному залі Київської міської державної адміністрації понад 800 учасників  із різних куточків України, які демонстрували свою майстерність та змагалися за звання переможців.

Атмосфера конкурсу була дуже позитивна та дружня. Змагання пройшли жваво і весело, а вихованці залишились з гарним настроєм та позитивними враженнями.

Вихованці середньої групи «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області виконуючи хореографічну картинку «Борщі» використали яскраву атрибутику та продемонстрували найкращі традиції українського народу. Виступ підкорив членів журі та глядацьку аудиторію. Вихованці отримали І місце у номінації «Сучасна хореографія» - друга вікова категорія.

Вихованці старшої групи презентували на фестивалі улюблений танцювальний номер багатьох шанувальників студії сучасного танцю «Шарм»  хореографічну картинку «Орися» та отримали І місце в номінації «Народна стилізована хореографія» - друга вікова категорія. Журі відзначило цей номер спецвідзнакою конкурсу за кращу балетмейстерську роботу. Приємно було почути гарні відгуки від членів журі фестивалю у свою адресу.

Під час виступу вихованців надихала присутність засновника студії Домащенко Ірини Вікторівни, Заслуженого діяча мистецтв України, яка вболівала та підтримувала їх.

Почесною грамотою фестивалю була нагороджена керівник студії Хохол Олена Анатоліївна за вагомий вклад в справу збереження культурної та національної спадщини, підтримку дитячо-юнацької творчості та особистий внесок у професійний розвиток вихованців при підготовці до участі у фестивалі-конкурсі, а вихованці які прийняли участь у фестивалі внесені до банку переможців та нагороджені іменними медалями.

Дітлахи отримали велике задоволення вiд виступів, бо такі конкурси - це справжнє  випробування на вміння передавати емоційний стан під час виступу, боротьба зi страхами перед великою аудиторією. І, звичайно ж, неймовірне задоволення від зробленої роботи!

Батьківським теплом, барвистими кольорами феєрверку і  щедрим солодким частуванням зустрічала Шостка наших переможців.

Так тримати!

        

   

Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024