Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 19:37

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2023 » Декабрь » 2 » Обласне засідання творчої групи керівників гуртків творчих об’єднань вокального профілю.
21:41
Обласне засідання творчої групи керівників гуртків творчих об’єднань вокального профілю.

ОБЛАСНЕ ЗАСІДАННЯ ТВОРЧОЇ ГРУПИ КЕРІВНИКІВ ГУРТКІВ ТВОРЧИХ ОБ'ЄДНАНЬ ВОКАЛЬНОГО ПРОФІЛЮ

 

 

28 листопада 2023 року в режимі відеоконференції відбулося обласне засідання творчої групи керівників гуртків творчих об’єднань вокального профілю з теми «Упровадження сучасних форм і засобів національно-патріотичного виховання в освітній процес творчого об’єднання вокального профілю».

Під час засідання були розглянуті питання щодо національно-патріотичного виховання здобувачів освіти засобами мистецтва; інтегрованого навчання як засобу всебічного розвитку вихованців гуртків і творчих об’єднань; особливостей використання комп’ютерних і телекомунiкацiйних технологiй в освітньому процесі; організації проведення обласних етапів Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» за номінацією «вокальне мистецтво».

Тетяна СТЕГАЙЛО, керівник «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток» Шосткинського центру естетичного виховання прийняла активну участь у засіданні, поділившись досвідом своєї роботи з теми «Українська народна пісня як засіб впливу на особистість. Вокальна робота в фольклорному ансамблі «Любисток»». Під час виступу  керівник колективу ознайомила присутніх колег із системою роботи, основними напрямками, алгоритмом вокальної роботи на занятті з вихованцями різних рівнів. Педагог детально розповіла про мету, актуальність та методику роботи в колективі. Також було зазначено про пріоритетну роль краєзнавчо-пошукової роботи по збиранню та вивченню музичного фольклору по селах Шосткинщини, як основної частини репертуару «Любистку».

Під час презентації роботи з вихованцями Тетяною Анатоліївною було представлено теоретичні та практичні аспекти – відеофрагменти з відпрацюванням пісенного матеріалу на заняттях, відтворення вихованцями фольклорних дійств, виступів на конкурсах та мистецьких заходах. Результатом кропіткої роботи колективу є: численні перемоги, Гран-прі в обласних, всеукраїнський та міжнародних конкурсах, участь та перемоги вихованців у роботі МАН, створення навчально-пізнавальних відеофільмів, професійний вибір випускників ансамблю «Любисток» за спеціальністю «вокальне мистецтво».

Дякуємо організаторам - художньо-естетичному відділу Сумського ОЦПОтаРТМ та учасникам заходу за можливість долучитися та ознайомитися з новими тенденціями напрямків вокальної роботи та з питань національно-патріотичного виховання молоді, як актуального та важливого в наш складний час.

  

 

Переглядів: 116 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Декабрь 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024