Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 12:49

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Март » 29 » Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини»
13:09
Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини»

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ - ПЕРЕМОЖЦІ "ЧАРІВНИХ БАРВ"

 

 

 

Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини» відбувся 28 березня 2019 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.  

До участі в заході долучилося 70 юних майстрів, які демонстрували свої вміння в номінаціях «Писанкарство», «Народна лялька», «Витинання», «Вишивка», «Плетіння з природних матеріалів», «Декоративний розпис», «Кераміка», «Ткацтво».

Шостка була представлена гуртком «Ткацтво» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради (керівник Неля Якименко).

З привітальним словом до учасників заходу звернулася Директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Гробова Вікторія Павлівна. Вона наголосила про важливість виховання підростаючого покоління засобами декоративно-ужиткового мистецтва, формування духовної культури, збереження та відродження національних традицій, набуття дітьми та молоддю поглиблених знань про регіональні мистецькі осередки Сумщини, сприяння виявлення і подальшого розвитку творчо обдарованих дітей і підлітків.

У межах конкурсу було проведено виставку композиційних робіт вихованців закладів позашкільної освіти. ГРАН-ПРІ отримали вихованці зразкового творчого об’єднання «Флористичні барви» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Відбулися майстерні, засідання круглого столу за участю членів журі, керівників гуртків. Учасники заходу обмінювалися досвідом, активно спілкувалися з членами журі, у складі якого працювали старший науковий співробітник Сумського художнього музею ім. Н.Онацького Ірина Яніна, заслужений майстер народної творчості Кириченко Лариса, майстер народної творчості Світлана Огнєва, культорганізатор Центру Світлана Несвіт.

Журі конкурсу відзначило високий рівень виконавської майстерності наших вихованців, які займаються відродженням українських традицій і працюють в народному жанрі та  нагородило їх дипломами: у номінації «Ткацтво» два диплома за перше місце отримали Селиваненко Богуслав  та Якименко Анастасія, у номінації «Творча колективна робота» диплом за друге місце здобули гуртківці декоративно-ужиткового мистецтва Центру естетичного виховання.

Із чудовими враженнями, подарунками та натхненням на нові творчі роботи і досягнення вихованці ЦЕВ повернулися  додому.

Вітаємо переможців, бажаємо успіху та перемог у подальшому.

   

    

 

 

За матеріалами сайту: обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (ОЦПО та РТМ)

Переглядів: 750 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024