Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 11:56

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Ноябрь » 15 » Осінні канікули 2019
10:32
Осінні канікули 2019

ЗМІСТОВНІ ОСІННІ КАНІКУЛИ ВИХОВАНЦІВ ЦЕВ - 2019

 

 

 

 

Центр естетичного виховання – це розмаїтий світ дитячої творчості, де кожен може знайти собі справу до душі. Це освітній заклад в якому культивується атмосфера творчості та відкритості, доброзичливості, радості та підтримки.

Педагогічний колектив закладу під час осінніх канікул намагався організувати для вихованців Центру естетичного виховання та дітей загальноосвітніх навчальних закладів міста різні веселі, змістовні, а  головне користі заходи згідно плану роботи.

 

Так відвідувачі  кінофестивалю «Казка», які завітали до Центру естетичного виховання протягом канікул змогли поринути у чарівний світ казок, мультфільмів, де їх зустріли улюблені герої та персонажі. У залі під час перегляду завжди панував святковий настрій та казковий дух.

«Щоразу до нас приходить все більше і більше глядачів найрізноманітнішого віку - від малечі до дорослих, яких ми з дуже раді бачити», - зазначає Кисельов В.П., директор ЦЕВу.

 

Вихованці «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко) активні, творчі, креативні. Молоді обдарування взяли участь у конкурсі соціальної реклами в рамках проекту «Шостка – комфортне та процвітаюче місто» у номінації малюнок, мета якого - це формування активної громадської позиції, залучення учнівської молоді до вирішення соціальних питань із розвитку своєї громади. У подальшому кращі роботи учасників будуть використані для створення реклами, яка буде розташована на вулицях міста та у соціальній мережі.

Чудова сонячна погода, яка панувала під час канікул сприяла тому, що вихованці малювали на пленерах «Золота осінь» та «Осінь у лісі». Діти мали можливість спробувати себе, зловити останні осінні дні, помалювати, проявити фантазію, творчий підхід, відпочити, вдосконалити свої навички, поспілкуватися з однолітками. Також вихованці Тетяни Василівни відвідали виставку «Осінні барви» в АРТ центрі, де були представлені і роботи вихованців. Творчий керівник впевнена, що враження від виставки та проведених канікул скоро будуть намальовані вихованцями та прикрашати стіни нашого закладу.

   

Вихованці «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) під час канікул завітали на екскурсію до осіннього лісу в село Пирогівку. Неперевершений заряд бадьорості, різноманітні пізнавальні ігри на лоні природи надихнули театралів до нових творчих ідей та звершень.

   

Для  маленьких вихованців «Зразкового художнього колективу» творчого об’єднання «Витинанки» (керівник Сергій Романцов) пройшло свято гуртка «Маленькі козачата». Спільне свято об’єднало вихованців, батьків, гостей, які завітали на розважальну ігрову програму, яку провела культорганізатор ЦЕВу Наталія Ганюшина. Керівник творчого об’єднання переконаний у тому, що такі свята для маленьких вихованців дають старт для подальшої роботи.

    

Цікаву ігрову програму «Осінній калейдоскоп» для вихованців «Зразкового художнього колективу» майстерня «Бісероплетіння» (керівник Світлана Коновалова) провела культорганізатор ЦЕВу Наталія Ганюшина, яка розповідала та показала дітям, що цікавого можна виготовити з підручного матеріалу. Вихованці із великим задоволенням не тільки спілкувалися, а й обговорювали різні варіанти майбутніх виробів.

    

Педагоги школи раннього розвитку дитини «Джерельце» (куратор школи Валентина Владикіна) організували для своїх маленьких вихованців виставку малюнків «Я люблю свій рідний край». Діти із задоволенням намалювали рідний край таким, яким вони його бачать, а саме квіти у дворах,  дороги додому, квітучих садків біля будинків, рідних людей. Найцікавіші робити будуть представлені на обласному конкурсі.

     

25 жовтня у АРТ центрі та в центрі «Юність» Центру естетичного виховання пройшов обласний фестиваль народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю!», присвячений 30-й річниці незалежності України.

Неповторні роботи в АРТ центрі декоративно-ужиткового напрямку Центру естетичного виховання презентували гуртки: «Художня вишивка» та «В’язання» (керівник Наталія Буцик); «Ткацтво» (керівник Неля Якименко); «Дизайн соломою» (керівник Наталія Симоненко); «Зразковий художній колектив» майстерня «Бісероплетіння» та гурток «Світ іграшок та сувенірів» (керівник Світлана Коновалова); «Зразковий художній колектив» творче об’єднання «Витинанки» (керівник Сергій Романцов).

Вихованці «Народного художнього колективу» духового оркестру «Юність» (керівники Руслан Ларін та Віктор Ященко) в фойє центру «Юність» привітали запальними мелодіями учасників і гостей свята.

Гучними оплесками та теплими словами гості свята вітали хореографічні та вокальні колективи закладу:

«Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України)

«Зразковий художній колектив» театр-студія естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України)

«Народний художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України)

«Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Трет’як)

«Народний художній колектив» студія сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол)

Кращі керівники гуртків ЦЕВу були нагороджені:

Почесною грамотою Сумської обласної ради

  • Ірина Домащенко, керівник «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм»

Почесними грамотами Шосткинської міської ради

  • Лариса Ашмарина, керівник гуртка «Акробатика»,
  • Ірина Легейда, керівник «Зразкового художнього колективу» театру студії естрадної пісні «Мікс».

Учасники виїзної колегії управління культури Сумської державної адміністрації та гості свята високо оцінили здобутки творчих колективів нашого міста.

26 жовтня ансамбль сучасного танцю «Едем» (керівник Яна Богдашкина) прийняв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі талантів «SPACE STAR FEST». Чудова космічна атмосфера, яскраві незвичні фотозони, неймовірна сцена, світло, ведучі, лише піднімали настрій учасників.
Тому серед 110 колективів із України 740 учасників було у номінації естрадний танець. Вихованці колективу вікової категорії 7-9 років із номером «Павуки» стали лауреатами 2 премії.

Колектив отримав кубок, дипломи колективу, диплом керівнику, дипломи та медалі кожному учаснику, подарунки від організаторів конкурсу, сертифікати до магазину танцю, сертифікати для відпочинку.

      

26 жовтня в м. Київ пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс аматорських театрів «Театральний форум - 2019». Вихованка Центру естетичного виховання «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) Дарина Гутянко виступила з творами О.Вишні «Сусіди лихії, вороги тяжкії» та П.Глазового «Як лякати вовка» та здобула І місце. За словами Дарини, головне бути впевненою в собі і продовжувати грати.

  

26-27 жовтня вихованці ансамблю бального танцю «Реверанс» (керівник Марина Барсукова) Центру естетичного виховання взяли участь у Всеукраїнських змаганнях «Кубок Хеллоуїна». Відкрили сезон бальних змагань учасники та гості з Києва, Чернігова, Харкова. Зустрічали та розважали вихованців різні містичні герої свята.

Маленькі спортсмени перемогли у різних категоріях:

Ювінали 1 (8-9 років) поповнили колекцію медалей: срібло - Коваленко Ліза, Шуляк Марина, бронза – Луппа Софія, Москаленко Ілона.

Ювінали 2 (10-11років) срібло - Борох Ліза, Дейкало Катерина

Діти Solo (8 років) бронза Сологуб Марія

Діти Solo (7 років) срібло – Кудіна Аліна

Діти Solo (7 років) бронза Осипова Вікторія

Діти Solo (6 років) бронза Гордієнко Дар’я

Діти Bebi(5 років) бронза Шеверницька Валерія

Тематичні подарунки, грамоти та медалі чекали на вихованців колективу.

    

Цікаві та пізнавальні майстер-класи з хореографії провели педагоги закладу для своїх вихованців. Вони продемонстрували молоді, як вести здоровий спосіб життя, проявити свої здібності та підвищити виконавську майстерність. Хореографія – це можливість дослухатись до власного тіла та стати частиною мистецького сценічного танцю.

Вихованці Центру естетичного виховання «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) з 1 по 3 листопада побували на Всеукраїнському фестивалі - конкурсі театральних колективів «Лимонад» м. Харкові. Такий захід проводиться щорічно з метою розвитку аматорського театрального мистецтва, підвищення освітнього рівня режисерів, юних акторів і педагогів, виявлення і заохочення яскравих і талановитих учасників фестивалю. Театрали із задоволення гуляли гостинним Харковом, відкриваючи для себе цікаві куточки міста.

Вихованці театру здобули почесні 2 – І місця та 1-ІІ місце.

    

3 листопада у м. Суми вихованці та педагоги декоративно-ужиткового напрямку Центру естетичного виховання гуртків «Художня вишивка» (керівник Наталія Буцик) та «Ткацтво» (керівник Неля Якименко) взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому фестивалі «Слобожанська осінь» у номінації «Ярмарок народних умільців». Головною метою фестивалю-конкурсу було: виявлення та підтримка талановитих колективів, підвищення рівня їх майстерності, сприяння творчої самореалізації; формування та виховання художнього смаку, розвиток творчих здібностей, залучення молоді до вивчення культурних традицій.

Вихованки гуртка «Ткацтво» здобули перемогу:

І місце - Дорош Вероніка (6 - 8 років)

І місце - Шлюєва Єлизавета (9-11 років)

І місце - Якименко Анастасія (9-11 років)

Керівник гуртка Якименко Неля Миколаївна отримала почесне І місце у категорії від 18 років та старше та була відзначена подякою.

Вихованки гуртка «Художня вишивка» здобули перемогу у 3 віковій категорії (9-11 років):

І місце - Рустамова Дар’я

І місце - Коваленко Анна

ІІ місце - Пушкар Ольга

ІІ місце - Єрмошкина Катерина

Вітаємо з перемогою.

    

    

Канікули пройшли дуже весело, а головне з користю для дітей. Вихованці, подорожуючи різними місцями України, отримали насолоду та гарний настрій від різноманітних та захоплюючих заходів, знайшли собі розваги для душі.

Переглядів: 979 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024