Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 15:02

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Сентябрь » 27 » П’ятий день в Центрі естетичного виховання проходить естафетний тиждень «Позашкілля Сумщини - 49+».
19:30
П’ятий день в Центрі естетичного виховання проходить естафетний тиждень «Позашкілля Сумщини - 49+».

ЕСТАФЕТНИЙ ТИЖДЕНЬ "ПОЗАШКІЛЛЯ СУМЩИНИ - 49+". ДЕНЬ П'ЯТИЙ.

 

 

П’ятий день в Центрі естетичного виховання проходить естафетний тиждень «Позашкілля Сумщини - 49+».

АРТ- майстерня «Кольорові смужки»

Вихованці «Зразкового художнього колективу» майстерні «Бісероплетіння» (керівник Світлана Коновалова) поринули у світ бісеплетіння, де плели фенечки, гердани, прикраси. Арт-майстерня - простір яскравих емоцій та незабутніх вражень, гарного настрою. Мистецтво бісероплетіння знову набуло популярності і все більше людей відкривають для себе красу і захопленість цього давнього ремесла. За словами керівника гуртка робота з бісером дисциплінує вихованців, виховує працелюбність, посидючість, акуратність, старанність.

Квест «Світ творчості» для вихованців позашкільних закладів міста

Вихованці позашкільних закладів міста завітали до Центру естетичного виховання, де стали учасниками квесту «Світ творчості» в рамках соціально – освітнього проекту «Кожна дитина має право». Захоплююча подорож по цікавим творчим локаціям чекало на вихованців. У квесті брали участь п’ять команд.       

За умовами квесту всі локації були розташовані в Центрі «Юність». Вихованці пересувалися тільки за маршрутним листом, не пропускаючи жодної локації. Головне - це пройти кожну локацію не на швидкість, а на правильність. На творчих дітей очікували такі станції: танцювальна локація, театральна локація, ужиткова локація, психологічна локація, вокальна локація, образотворча локація, ігрова локація, креативна локація. Драйвова атмосфера панувала протягом всього заходу.

Наталія Ганюшина, культорганізатор ЦЕВ разом з педагогом організатором Вікторією Федоренко та педагогами ЦЕВ провели цікаве та пізнавальне свято, а Володимир Кисельов, директор ЦЕВ нагородив переможців за зайняті місця та активну участь у квесті.

  • І місце - Шосткинський міський клуб дитячої та юнацької творчості «Орлятко»
  • ІІ місце - Шосткинська міська станція юних техніків
  • ІІІ місце - Шосткинський міський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Патріот»
  • ІІІ місце - Шосткинський центр естетичного виховання
  • За активну участь була нагороджена Шосткинська міська станція юних натуралістів.

Локальні флешмоби «Усі ми діти твої, Україно»  пройшли сьогодні у нашому місті

Учасники квесту із задоволення поринули у танцювальний флешмоб «Усі ми діти твої, Україно» у парку біля пам’ятника козака та зробили загальне  фото на згадку.

Вихованці «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол) разом з народним колективом народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Трет’як) підхопили його та станцювали чудовий флешмоб на центральної площі міста, далі були світлини та кричалки.

Від досвідчених педагогів не відставала й молодь. У хореографічному колективі сучасного танцю «Едем» (керівник Яна Богдашкіна) провели теж імпровізований флешмоб - Майстер клас "Modern" танцю «Позашкілля – це Ми».

Вихованці своїми красивими рухами показали, наскільки вони веселі, емоційні та талановиті.

Фотозвіт

    

Переглядів: 889 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024