Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 01.05.2024, 07:05

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 7 » Патріотизм – мода чи самосвідомість нації?
20:53
Патріотизм – мода чи самосвідомість нації?

ПАТРІОТИЗМ - МОДА ЧИ САМОСВІДОМІСТЬ НАЦІЇ?

 

 

 

 

7 травня в Центрі естетичного виховання відбувся диспут з теми «Патріотизм – мода чи самосвідомість нації?».

Мета диспуту - сприяння розвитку почуття любові до Вітчизни, приналежності до її долі, відповідальності за її стан та розвиток; створення та забезпечення можливості для активного залучення вихованців до організованого процесу засвоєння знань, вмінь та навичок, забезпечення умов для самоосвіти й самовиховання вихованців у сфері патріотичного виховання; сформувати навички ведення диспуту.

Завдання диспуту - виявити ставлення учнів до проблем патріотизму й допомогти стати позитивними  творцями, так як молодь сьогодні – це Україна завтра; визначити роль патріотизму в житті сучасного суспільства; сформувати у школярів поняття та уявлення, пов’язані з патріотизмом; формування коректного та уважного ставлення до думки інших людей.

У диспуті прийняли участь вихованці гуртків декоративно - ужиткового мистецтва Центру естетичного виховання: "Зразкового художнього колективу" майстерні «Бісероплетіння» керівник Світлана Коновалова, гуртка «Художня вишивка» керівник Наталія Буцик, гуртка «Дизайн соломою» керівник Наталія Симоненко.

 У ході обговорення вихованці доводили аргументи своїх поглядів та точки зору. Розкрили такі питання як: «З якого віку можуть проявлятися патріотичні почуття?», «Чи можна виховати патріота?», «Чи може людина несвідомо бути патріотом?», «Чи можна пишатися своєю Батьківщиною? Коли відчували це? За країну? За себе?», «Що можна зробити, щоб мешканці нашої країни частіше відчували гордість за неї

Діти відповіли на питання історичної вікторини про Другу світову війну. Обговорили подвиги звершені дітьми у ході Великої Вітчизняної війни. Послухали розповідь про маленького хлопчика, який у стані ворога зіграв гімн Радянського союзу на скрипці, чим підняв дух незламності багатьом дорослим людям, які були поряд з ним. Ця маленька повість показала, що на подвиги здатні і діти, такі ж як і вони.

Наприкінці диспуту вихованці поділились тим, як кожен з них спілкувався в ветеранами і чим вони змогли їм допомогти. По завершенню зустрічі всі присутні подивились ролік «Уроки та підсумки Другої світової війни».

         

Переглядів: 1319 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024