Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 04.05.2024, 19:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 8 » Першій етап конкурсу «Учитель року - 2016» - відбувся.
09:15
Першій етап конкурсу «Учитель року - 2016» - відбувся.

НАЗВАНО ІМЕНА ПЕРЕМОЖЦІВ ПЕРШОГО ЕТАПУ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2016"

 

 

 

Учора, 7 грудня, в Малій академії наук учнівської молоді відбулося урочисте закриття конкурсу та нагородження переможців і лауреатів першого міського етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2 016».

Нагадаємо, протягом минулого тижня 13 конкурсантів оскаржували звання кращого з кращих в чотирьох номінаціях: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія України» та «Математика».

Серед вчителів англійської мови переможцем першого етапу визнана Ірина Радченко з гімназії. У номінації «Захист Вітчизни» переміг Микола Жир, вчитель школи № 9. Серед істориків перше місце зайняв В'ячеслав Василенко (ліцей). У номінації «Математика» перемогу здобув також учитель ліцею Сергій Безлюдний.

Переможцям та лауреатам вручили почесні грамоти та премії.

У церемонії нагородження взяли участь начальник управління освіти Наталія Сергейко і голова профспілкового комітету працівників освіти Ірина Нікітіна.

-  Сьогодні дуже радісній і водночас відповідальний день. З одного боку ви всі отримали заслужене визнання, а з іншого попереду у переможців не менш важливий етап – обласні змагання, на яких ви будете представляти не тільки свій навчальний заклад, а й наше місто. Бажаю кожному з вас, щоб творче натхнення, любов до дітей, до своєї професії ніколи вас не полишали, миру, гармонії та особистого щастя, - сказала Наталія Сергейко, вітаючи учасників конкурсу.

Також конкурсантів привітали Ірина Нікітіна, і переможець міського та обласного турів всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2 015», вчитель хімії Ольга Крутова-Онікієнко.

Атмосферу свята на церемонії нагородження створювали творчі колективи Центру естетичного виховання: «Зразковий художній колектив» - театр естрадної пісні  «Мікс» ( керівник Ірина Легейла), «Народний художній колектив» фольклорній ансамбль «Любисток (керівник Тетяна Стегайло та      «Зразковий художній колектив» театр «Дзеркало» ( керівник Світлана Разломова.  Виступи вихованців колективів ЦЕВ дуже тепло та емоційно привітали конкурсанти та педагоги міста.

Крім конкурсантів у ході урочистості також вшановували і директорів шкіл, які створили умови для ефективної роботи та реалізації творчого потенціалу педагогів.

Чотири педагога-переможця міського етапу продовжать боротися за звання вчителя року в області. Другий обласний етап конкурсу відбудеться в січні 2016 року, в Сумах.

                                                                                                                                                       Інформаційний  партнер: Шостка.INFO http://shostka.info/ 

Відеосюжет ТКС

Переглядів: 1134 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024