Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 06:22

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Июнь » 11 » Позашкілля Шостки звітує!
08:09
Позашкілля Шостки звітує!

У МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДРУЗІВ ЗВІТУВАЛО "ДЖЕРЕЛЬЦЕ"

 

 

 

 

9 червня, у Міжнародний день друзів  на свій звітний концерт прихильників своєї творчості запросили вихованці Народного художнього колективу народного ансамблю танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України, володар ордена княгині Ольги та Яна Третьяк).

Звітний концерт — свято мистецтва, головна подія навчального року, шлях до якого лежить через перемоги на конкурсах різних рівнів, через велику працю, наполегливість.
За десятки років існування  «Джерельце» об’єднало сотні юних талантів, які за покликом серця і душі дарують своє високе мистецтво людям.
І щоразу, коли «Джерельце» запрошує на черговий звітний концерт,  глядачі завжди знають - тут на них чекає справжнє шоу, учасниками якого будуть юні танцюристи.

Все так і вийшло. Учасники колективу підготували свої найкращі надбання. До них приєдналися танцюристи зразкового ансамблю танцю «Словяночка» Будинку культури ШКЗ «Імпульс».              Це - наймолодший хореографічний колектив в нашому місті. Минулого року йому виповнилося 15 років.

Створила його Людмила Маковець. Сьогодні хореографічну справу продовжує вихованка Людмила Серафимівни - Наталія Бровач.

У колективі працює чотири групи: молодша, середня, старша і доросла групи. Всього біля 100 чоловік, вік дітей від 5 до 16 років, жінок від 30 і доросліше.

Основою занять ансамблю є система класичної школи, а саме класичний і характерний тренажі, а також етюди.

В ансамблі навчаються діти шкіл мікрорайону, району і міста, вони залюбки регулярно відвідують репетиції.

Репертуар «Слов'яночки» чималий і різноманітний – складається з більш, ніж 50 хореографічних постановок.

Особливої популярності у Шостці останнім часом набули заняття в університеті 3 віку. На багатьох його факультетам люди елегантного віку опановують різні, нові для них професії. Хореографія – найпопулярніший вид творчості для покоління, що розбудовувало наше  місто. «Університеточки» презентували 2 яскраві прем’єри – «Ностальгічний вальс» та запальну «Циганочку».

Для 8 вихованців «Джерельця» на цьому звітному концерті зійшлися біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радості зустрічі з майбутнім. Вікторія Обложок, Анастасія Настюха, Діана Лисенко, Ольга Вареник, Аліна Воловик, Вікторія Ключко, Каміла Фролова

Євген Серга. Діти запросили на вальс своїх матусь. І це було дуже зворушливо.

Володимир Кисельов, директор Шосткинського ЦЕВ вручив випускникам Свідоцтва про позашкільну освіту і Грамоти ЦЕВ.

Два відділення концерту пролетіли миттєво. А діти ще довго не знімали костюми фінального номеру – спілкувалися, фотографувалися, обмінювалися спогадами і планами на майбутнє. Їх у «Джерельця» чимало.         «Джерельце» заявляє – з початку нового навчального року воно починає активну підготовку до золотого ювілею ансамблю. А це значить, що за 2 роки на нас чекає безліч прем’єр і сюрпризів.

Наталія Бровач, керівник зразкового ансамблю танцю «Словяночка» Будинку культури ШКЗ «Імпульс»;  Олена Старикова – випускниця «Джерельця», мама вихованки колективу, помічниця керівників; Яна Третьяк і Людмила Маковець, заслужений працівник культури України, володар ордена княгині Ольги – керівники народного ансамблю танцю «Джерельце»; Віктор Сєрий, концертмейстер колективу і звукорежисер творчого звіту та їх вихованці щиро дякували батьківському комітету «Джерельця», «Слов'яночці», «Університеточкам», кожній мамі, кожному татові за підтримки своїх дітей і колективу в цілому.

Адміністрація ЦЕВ і особисто мер Шостки Микола Нога – отримали велику подяку від кількасот вихованців «Джерельця».

Фотозвіт

     

          

Переглядів: 755 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024