Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 20:22

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 24 » «ПРАПОРОВІ БАРВИ УКРАЇНИ».
23:20
«ПРАПОРОВІ БАРВИ УКРАЇНИ».

"ПРАПОРОВІ БАРВИ УКРАЇНИ"

 

 

 

 

23 серпня 2015 року в День державного прапору України на біля центрального флагштоку Шостку відбулась урочиста церемонія підняття державного прапору України. Державний прапор - одна з офіційних емблем держави, яка символізує її суверенітет. Український державний прапор являє собою синьо-жовте прямокутне полотнище з двох рівних за шириною, горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору, нижньої–жовтого кольору. Вперше День Державного прапору України відзначався 23 серпня 2004 року. Саме тоді ми стали свідками зародження ще однієї,  дуже важливої для політичного та національного єднання нашого народу державної традиції. З того часу урочиста церемонія підняття державного прапору України проводиться щорічно.

Традиційно цього дня біля флагштоку зібралися представники влади, громадськості Шостки, депутатського корпусу, представники української армії та Національної гвардії України, організацій та підприємств, політичних партій.

Пісня «ЦЕ МОЯ ЗЕМЛЯ» у виконанні випускниці зразкового театру естрадної пісні «Мікс» Шосткинського центру естетичного виховання (керівник Ірина Легейда) додала піднесеного настрою усім присутнім.

Під звуки урочистого маршу у виконанні військового оркестру військової частини 3022 війсковослужбовці внесли прапор України і закріпили його на флагштоці. Повільно і широко розправився символ незалежної держави і під Гімн України піднявся увись, де гордо замайорів.

Крилатий вітер розвивав стяг, на якому переплелися блакить із золотом.

Олена Кравченко, керуюча справами Шосткинського виконкому привітала усіх зі святом і передала щирі вітання від Миколи Ноги, міського голови.

Альона Шульга, помічник народного депутата України І.Ф.Молотка подарувала свої вітальні слова на адресу шосткинцев.

Хвилиною мовчання цього дня вшанували пам'ять Героїв, життя яких згасли як зорі під українським прапором у боротьбі за українську землю.

Сьогоднішнє  свято, напевне, послужить зціленню і відродженню наших душ.

Зі святом державного прапору України!

    

         

Переглядів: 986 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024