Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 03.05.2024, 01:18

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 27 » ПТНТ «Юність» – це унікальний літній наметовий табір.
21:12
ПТНТ «Юність» – це унікальний літній наметовий табір.

МІЙ ДІМ - УКРАЇНА!

 

 

 

 

Юність – це лісове містечко, яке знаходиться на березі річці Десна, неподалік від с. Пирогівка,  що знаходиться на Сумщині. Затишний ліс, неймовірний краєвид, сонячний пляж і всі необхідні умови для відпочинку в наметовому таборі.

Наметовий табір Юність має  5 загонів, а  це майже 150 мешканців віком від 12 до 17 років які об’єднані в дитячі групи.

Саме таку інноваційну модель винайшли спеціалісти «Юності». Завдяки такому розподілу дорослі можуть передати досвід меншим та допомогти в разі необхідності. Така модель ефективна та корисна – ДОВЕДЕНО працівниками ЛІТНЬОГО ДИТЯЧОГО ВІДПОЧИНКУ «Юність»

ПЕРСОНАЛ (КОМАНДА) - Професійні педагоги, психологи та спеціалісти в різних напрямках.

Менеджмент:

Керівник тематичної зміни, комендант табору, старший вихователь та команда його помічників, координатор розважальних програм, координатор програм фізичного виховання та спорту, медичний працівник, координатор з питань постачання та харчування, шеф-кухар.

ІНФРАСТРУКТУРА

Штабна оселя та штабна робоча зона (склади, їдальня, зона для проведення нарад); Спортивний майданчик (футбольне пісочне поле, волейбольне поле); Пляж та відгороджений водний басейн (р. Десна); Лісова тренажерна зала (тренажери з дерева); Санітарно-гігієнічні зони (туалети, душові кабіни, санітарно-гігієнічні зони); Відпочинкова галявина; Затишні дитячі квартали (комфортні 4-місні намети, їдальня); Великий майданчик зі сценою (площа «Баден-Баден»)

Територія наметового табору цілодобово охороняється.

Табір електрифікований та обладнаний безперебійним водопостачанням.

Харчування збалансоване, збагачене вітамінами та фруктами. Процес харчування забезпечують кваліфіковані шеф-кухарі спільно з дітьми.

ПРОГРАМА ВІДПОЧИНКОВОЇ ЗМІНИ

Програма зміни будується на скаутському методі та технологіях виховання всебічної особистості. Основний принцип програми – діти цікаво і корисно зайняті щоденно, 24 години на добу.

Вночі – здоровий сон, а далі… Яскравий ранковий підйом, веселий фітнес, прийом  їжі . Далі купання в річці та засмагання на сонячному пляжі, проходження навчання та випробувань.

Попереду пригоди та випробування: ЗВАННЯ ЛІСУ (хитрий лис, беркут, пантера, мудра сова), веселі КВЕСТи та станційні ігри.

Цікаві заняття з художньо-прикладних напрямків (плетіння браслетів, вироби з природних матеріалів, створення та декорування фоторамок напам’ять, ліпка з піску тощо )

Звичайно СПОРТ: змагання з футболу, волейболу,  і навіть флорболу. Надвечір звичайно ж зустріч всіх мешканців на площі біля сцени, де на них чекають творчі програми, конкурси, перфоменси , інші викрутаси та навидь кіно на великому екрані просто неба.

А коли стемніє, всі мешканці табору збираються біля вогнища, спілкуються на різні теми, грають та співають пісні і просто насолоджуються природою  рідного краю. Кожен відпочивальник розуміє - Мій дім Україна!

ФОТОЗВІТ

  

         

Переглядів: 1068 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024