Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 17:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 27 » ПТНТ "Юність" працює в плановому режимі.
21:50
ПТНТ "Юність" працює в плановому режимі.

У ПРИРОДИ НЕМАЄ ПОГАНОЇ ПОГОДИ...

 

 

 

 

Літо – найулюбленіша пора року майже в кожного з нас. Це особлива частинка життя, яке починається так само раптово, як і закінчується, наповнюючи усе навколо пахощами квітів і трав, а думки наші – краєвидами і хвилями Десни, та водночас – хвилюваннями й батьківськими турботами, як оздоровити дітей влітку. Тому спробуємо розібратись у недитячих проблемах дитячого відпочинку.  Бо ж і канікули найдовші, і так не хочеться залишати дитину в умовах асфальтової цивілізації «нудити світом». Тому хтось обирає спільні канікули з дітьми, а інші відправляють своїх чад до бабусь і дідусів у село, а вихованці ЦЕВ на природу,  до улюбленого табору «Юність». Залишається лише морально підготувати і себе, і малечу до таборового життя. З власного досвіду скажу: в полоні комп’ю­терного засилля і «парникових умов», в яких зростають наші діти, це не просто. Бо більшість батьків самі не можуть зважитись на такий крок, мовляв, дома – спокій­ніше. Зважуйтесь, шановні батьки, таборове самостійне життя дитини того варте. Гарного та якісного відпочинку Вам і Вашим діткам!

Сумщина - неповторна і чудова частина Українських просторів. Унікальне поєднання чудової природи, річок і озер, чистого повітря дозволяє провести незабутній час, відпочити, оздоровити свій організм.  Дитячий відпочинок в «Юності» наповнений яскравими і цікавими подіями. Різні активні ігри, екскурсії, спілкування з однолітками, природа і чисте повітря створюють прекрасну атмосферу для незабутнього відпочинку.

Табір "Юність" поставив перед собою просту задачу - навчити кожну дитину дружить, бути уважною друг до друга. У таборі проводяться такі заходи як: малі олімпійські ігри, шахові та шашкові турніри, змагання з футболу, всілякі конкурси, змагання, квести, дискотеки та багато іншого.

На першому плані в таборі «Юність»  безпека дітей.  Всі діти, відпочиваючі в таборі застраховані. Дитяча безпека - це наявність цілодобової охорони та медичного спостереження, і постійний моніторинг вихователями місцезнаходження та дій дитини, а також обов'язкове виконання "Внутрішніх правил розпорядку". Щоб батьки не хвилювалися за дітей на території дитячого табору  «Юність»  цілодобово знаходиться на зв'язку старший вихователь він  володіє повною інформацією з розміщення та перебуванню дітей.

Діти повинні бути у центрі уваги держави, відчувати підтримку, турботу та небайдужість. Здоров’я дитини – запорука здорової та репродуктивної нації.

У центрі уваги планування роботи ПТНТ «Юність»  є  розвиток дитини, залучення до активного відпочинку під час літніх канікул. «Забрати дитину з вулиці» - основне завдання у роботі табору.

Незважаючи на погодні умови в ПТНТ "Юність" звучить щирий дитячий сміх, проводяться планові загонові заходи. Біля багаття виконуються похідні туристичні пісні, проводиться інтерактивне спілкування, інтелектуальні ігри, заняття спортом, пізнавальні та історичні заняття які збагатять світогляд  дитини. Не залишаються байдужими до відпочиваючих і люди зацікавлені в різнобічному розвитку наших вихованців, а це і місцева влада, педагоги Центру естетичного виховання, педагоги шкіл, клініка дружня до молоді, центр занятості  населення, вони постійно приїжджають в табір для дітей та проводять різні тематичні заняття для відпочивальників. Тільки за останні два дні наш табір відвідали директор департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації  Попова О.І., Народний депутат України Молоток І.Ф., депутати шосткинської міської ради Мозолевський В. В., Опанасенко Т.М., Кравченко М.А., методист Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово- патріотичного виховання »  Кисельов М.В., відпочиваючі не тільки раді спілкуванню з гостями, із захопленням слухають їхні розповіді, уважно ставляться до порад, але і з вдячністю приймають солодкі подарунки від них. Постійно з дітьми спілкуються керуюча справами шосткинського міськвиконкому Кравченко О.М , завідуюча сектором молоді ШМР Сокульская О.Ф., начальник управління освіти Сергейко Н.О., директор Центру естетичного виховання Кисельов В.П., які роблять все можливе для гарного відпочинку дітей.

Юні Робінзони дякували гостям і проводжали словами, які склали самі:

«Привітали гостей, що до нас завітали.

Хотімо щоб збулося, чого  ви усім побажали.

Всім присутнім здоров’я ми зичим, й добра.

А тепер до відпочинку приступати пора.»

ФОТОЗВІТ

    

         

Переглядів: 1292 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024