Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 16.04.2024, 11:47

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Февраль » 8 » Рейтинг: Кращі освітяни України 2016 року.
19:15
Рейтинг: Кращі освітяни України 2016 року.

НАТАЛІЯ СЕРГЕЙКО ВИЗНАНА КРАЩИМ ОСВІТЯНИНОМ РОКУ, ЛАУРЕАТОМ ВІДЗНАКИ "ЗАСВІТИ ВОГОНЬ"

 

 

Підбиваємо підсумки 2016 року. Читачі "Освіти" назвали його роком виправлення помилок та появи світла в кінці тунелю. І це, в порівнянні з оцінками попереднього року, який називали роком прорахунків, — уже серйозний позитив. Звісно, що випробування і труднощі не могли зникнути одразу. Але змінився персональний склад штабу галузі. Прийшли до керівництва енергійні, ініціативні і компетентні освітяни. Вони намагалися не лише залагодити наслідки управлінських втрат попередніх двох років, але й запропонувати освітянам впевнений шлях. Проект "Нова українська школа” об’єднав, і разом з тим, стимулював до більш критичного, креативного підходу до своєї діяльності переважну більшість освітян. Наші колеги, як і завжди, писали книги, здійснювали наукові пошуки, виховували юну зміну на класичних зразках та особистих прикладах. Наші колеги боролись. З зашкарублим і віджилим. За прогресивне, краще, світле. А наражаючись на спротив, не зупинялись, демонструючи свою безкомпромісність і сміливість.

Як побачили це читачі "Освіти? Перед нами психолого-соціологічний портрет 2016-го освітянського року в подіях і особах. У порівнянні з попередніми роками в ньому побільшало імен освітян-улравлінців: директори шкіл, завідуючі управліннями освіти, декани, ректори. І це не випадково. У році, що минув, було ухвалено багато саме організаторських і організаційиих рішень, які вплинули на діяльність цілих колективів. Поменшало серед номінантів педагогів-практиків. А причиною, як і в 2015-му, могло послужити зменшення тих передплатників, які отримують нашу газету додому, які спілкуються в батьками школярів, колись — головними кореспондентами освітянського рейтингу. Як і в попередньому році надійшло дуже багато прекрасних обґрунтувань і характеристик різних педагогічних часописів, імен журналістів, які спеціалізуються на освітянській тематиці. Це вкотре підтверджує, що педагогічна спільнота спрагло потребує "трибун" і "мікрофонів” для оприлюднення позицій, для обміну ідеями, для обґрунтування вчинків, поглядів, досягнень, і що таких трибун не буває багато.

Приємно відзначити, що і освіта Шостки не пасе задніх, а знаходиться серед переможців Всеукраїнського рейтингу: «Кращі освітяни 2016 року».

Знову серед кращих освітян, освітяни Шостки!

Наталія Сергейко, начальник управління освіти Шосткинської міської ради за оновлення та осучаснення засад керівництва педагогічними колективами, проведення на базі міських шкіл обласного семінару керівників управлінь освітою «Інноваційне середовище навчального закладу у форматі Концепції «Нова школа» визнана кращим освітянином року, лауреатом відзнаки «Засвіти вогонь»

Вітаємо з перемогою.

Переглядів: 1161 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024