Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 07.05.2024, 18:58

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Октябрь » 15 » "Шарм" виступив на фестивалі-конкурсі «Зірка Фест. Моя Україна»
15:31
"Шарм" виступив на фестивалі-конкурсі «Зірка Фест. Моя Україна»

"ШАРМ" ПІДКОРИВ "ЗІРКА ФЕСТ. МОЯ УКРАЇНА"

 

 

 

 

11 жовтня 2015 року в самому серці української столиці в святковому колонному залі Київської міської адміністрації відбувся найкращий дитячий проект - ІІІ Міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс «Зірка Фест. Моя Україна». На фестиваль приїхали діти із різних куточків України, була представлена велика сім‘я – це Карпати, Полісся, Поділля, Південь України. Серед них і представники Шостки – учасники «Народного художнього колективу» хореографічна студія сучасного танцю «Шарм» центру естетичного виховання (керівник Ірина Домащенко). Вихованці «Шарму» мали можливість поспілкуватися з дітьми інших колективів. Програма масштабного фестивалю тривала  з ранку до вечора. «Зірка Фест. Моя Україна» -  чудовий проект з прекрасною організацією. Він відкриває нові можливості для розкриття юних талантів, набуття досвіду, створює необмежений простір для самореалізації талановитих дітей.

Оцінювало виступ колективів журі, до складу якого увійшли зірки української естради, провідні фахівці в галузі культури і освіти, дитячої та юнацької творчості, діячи мистецтв. Фестиваль проходив за підтримки департаменту культури, освіти і науки, молоді і спорту. На фестивалі було представлено такі номінації: хореографія, естетична гімнастика, вокал, циркове мистецтво, театри мод.

«Народний художній колектив» студія сучасного танцю «Шарм» взяла участь у цьому гранд-шоу. На фестиваль  «ЗіркаФест. Моя Україна» були представлені найкращі хореографічні композиції студії сучасного танцю «Шарм» - це «Віночок дружби», «Ми повинні бути разом», «Повертайся живим». Діти дуже наполегливо працювали і були високо оцінені членами журі. До рідного міста Шостки вихованці студії сучасного танцю «Шарм» привезли прекрасні  нагороди:

  • І місце – «Ми повинні бути разом»;
  • ІІ місце – «Віночок дружби»;
  • Гран-прі - найвища нагорода фестивалю за хореографічну композицію «Повертайся живим» дісталася дуету у складі Ольги Леоненко та Євгена Мороза. Вони  ще раз презентували високу майстерність, техніку виконання та найкращі творчі здібності.

Журі високо оцінило працьовитість юних вихованців «Шарму», естетичну манеру виконання та високу культуру поведінки на сцені. Головний подарунок для всіх учасників – професійна телевізійна зйомка. Колектив отримав великий кубок переможця, кубки Гран-прі, дипломи, солодощі, а керівник студії «Шарм» Ірина Домащенко була нагороджена подякою від організаторів фестивалю.

Відкривала фестиваль Народна артистка України Наталія Бучинська разом з вихованцями студії сучасного танцю «Шарм». Після свого виступу на сцені пані Наталія висказала слова великої подяки дітям за гарний та яскравий номер. «Шарм» пишається тим, що співпрацював з Наталією Бучинською. Це велика честь для колективу.

Після конкурсу була невеличка прогулянка Києвом. Діти побували у Макдональдсі, подивилися на зйомку «Караоке на майдані», поспілкувалися з іншими колективами і дуже схвильовані і радісні повернулися до  Шостки.

«Шарм» дуже вдячний всім,  хто його підтримував, особливо батькам, бо вони найнадійніша підтримка для керівника,  дітям, які гідно прославляють рідне місто та Центр естетичного виховання.

«Шарм» дуже, дуже вдячний всім!

Будемо ще краще працювати, набувати ще більше досвіду, розвиватися далі, створювати та дарувати красиві хореографічні номери.

Ірина Домащенко

         

Переглядів: 1260 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024