Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 18:57

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Май » 29 » «ШАРМ» звітував місту про досягнення колективу!
16:55
«ШАРМ» звітував місту про досягнення колективу!

"ШАРМ" ЗВІТУВАВ МІСТУ ПРО ДОСЯГНЕННЯ КОЛЕКТИВУ!

 

 

 

Сьогодні у Шостці відбувся звітний концерт народної студії сучасного танцю «ШАРМ».

Імпозантні та пристрасні  композиції у виконанні  старшої  групи танцюристів, а також веселі, кумедні та запальні виступи малечі принесли чимало задоволення глядачам, які завітали до залу Центру естетичного виховання,  щоб підтримати своїх улюбленців.

Народна студія сучасного танцю «Шарм» постійний учасник усіх заходів ЦЕВ, а також міських, обласних  заходів та свят. 

Випускники колективу продовжують займатися хореографією в інших танцювальних колективах, та обирають цей вид мистецтва своєю спеціальністю за фахом.  Насичена концертна діяльність, цікавий навчально-виховний процес, перемоги в конкурсах та фестивалях хореографічного мистецтва допомагають створити в колективі атмосферу творчого підйому, єдності вихованців, керівника  та батьків. Цей колектив можна назвати дружньою, творчою, енергійною сім’єю, яка об’єднує 150 дітей, захоплених сучасними напрямами хореографії.

Студія  сучасної хореографії «ШАРМ» створена у 1992 році. Учасники колективу мають безліч відзнак та дипломів.

Свою майстерність дарували глядачам  майже 120 вихованців студії сучасного танцю «ШАРМ»   під керівництвом талановитого, досвідченого  педагога – Ірини Домащенко. 

Творчий звіт колективу зібрав всіх, хто любить швидкість, драйв та екстремальний відпочинок,  який передається із покоління в покоління і є візиткою колективу. Танцювальні композиції, які увійшли до програми творчого концерту засвідчили, що протягом навчального року зросла якість підготовки вихованців, їх сценічна культура, виконавчий рівень, збагатився репертуар.

Приємно, що в творчому звіті взяли участь Анастасія Федорченко та Катерина Яхно, солістки зразкового театру естрадної пісні «Мікс», керує   яким Ірина Легейда. Виступи юних танцюристів, які доповнювались гарним музичним супроводом та дивовижними костюмами, мали шалений успіх у присутніх глядачів та зустрічались бурхливими оплесками.

Малята вибігали в яскравих костюмчиках під ритми жартівливих сучасних композицій. Вони стрибали, виконували сальто та інші акробатичні елементи. Дорослі танцюристи вразили глядачів своїм пристрасним акторським виконанням танцювальних композицій, які нагадували міні-вистави.

Для того, щоб так танцювати, потрібно пережити музику серцем…

Підбиваючи підсумки навчального року, що минув, керівник  студії сучасного танцю «Шарм» Ірина Домащенко зізнається: у вересні минулого року вона не була впевнена у тому, що їй вдасться реалізувати усі заплановані на рік цілі. Тим не менш, досягнення колективу свідчать, що дружня команда «Шарму» та відданість  улюбленій справі можуть і гори звернути.

Участь педагога студії сучасного танцю  «ШАРМ»  у республіканському семінарі та майстер-класах з сучасної хореографії, організованому Українськім державним Центром позашкільної освіти м. Київ, з найкращими хореографами України стала новою крапкою відліку у розвитку колективу.

Ось так феєрично підбивши підсумки ще одного навчального року, «Шарм» зустрічає літо та готується до нових злетів.

Доречи, сьогодні стало відомо, що за організацію та проведення масових заходів у місті, за перемоги в обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсах,  за значний особистий внесок у розвиток  мистецтва України та вагомі творчі здобутки керівнику Народної студії сучасного танцю «ШАРМ» Центру естетичного виховання, Домащенко Ірині Вікторівні, присвоєно почесне звання  „Заслужений  діяч  мистецтв України”  із врученням посвідчення та нагрудного знаку. Нагородження провела Сиваєва Ніна Олексіївна, заступник міського голови, воно  відбулося під час звітного концерту колективу 28.05.2017 року у палаці «Зірка» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради.

Вітаємо керівника та вихованців колективу з черговою перемогою, попереду нові виступи та нові перемоги.

Отож, долучайтеся до «Шарму», танцюйте класно та живіть яскраво!

Фотозвіт

         

       

Переглядів: 1274 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024