Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 09:38

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Сентябрь » 28 » Шостий день естафетного тижня триває в Центрі естетичного виховання.
20:13
Шостий день естафетного тижня триває в Центрі естетичного виховання.

ЕСТАФЕТНИЙ ТИЖДЕНЬ "ПОЗАШКІЛЛЯ СУМЩИНИ - 49+". ДЕНЬ ШОСТИЙ

 

пр

«Едем взяв участь у благодійному заході»

Колектив «Едем» напередодні Міжнародного дня глухих відвідав своїх давніх друзів - Шосткинську територіальну організацію УТОГ, ще раз доказав що у Позашкіллі Шостки немає байдужих до чужого горя. «Як завжди порадував та вразив всіх присутніх тематичними виступами ансамбль сучасного танцю "Едем" Центру естетичного виховання. (керівник Яна Богдашкина). Дякуємо Вам, за прекрасний концерт та чудовий настрій, наголосила  Світлана Авиленко, керівник закладу.

Спортивна естафета «Сучасні та кмітливі»

Для вихованців «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол)  відбулася цікава естафета із різних вправ з акробатики, які містили індивідуальні та парні завдання. Талановиті діти продемонстрували жагу до перемоги, дух командної боротьби передавався від учасника до учасника. Спортивна естафета проходила на емоційному підйомі, радість та усмішки були на обличчях юних спортсменів. Провела естафету керівник гуртка з акробатики Лариса Ашмарина, майстер спорту з акробатики.

                Рейтингове оцінювання зі спортивно-бального танцю

Вихованці ансамблю бального танцю «Реверанс» (керівник Марина Барсукова) вкотре показують високу майстерність виконання у стінах закладу. Педагог вже багато раз проводить змагання на яких об’єктивне суддівство оцінює танцюристів, які демонструють свою майстерність отримають об’єктивний результат. Дух і характер, атмосфера зацікавленості і елементи змагання не покидала глядачів до останньої хвилини. Оценював майстерність вихованців ЦЕВ тренер першої категорії зі спортивно-бального танцю Євген Заричняк. Змагання пройшли цікаво та змістовно, діти з задоволенням отримали заслужені нагороди та солодкі подарунки. Отримали досвід що знадобиться у подальших заняттях.

Фотозвіт

  

  

Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024