Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 18:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 22 » СУМЩИНА ОБ’ЄДНАЛА УКРАЇНУ.
22:25
СУМЩИНА ОБ’ЄДНАЛА УКРАЇНУ.

СУМЩИНА ОБ'ЄДНАЛА УКРАЇНУ

 

 

За підтримки голови облдержадміністрації Миколи КЛОЧКА в області відбувся грандіозний фестиваль «Єдина Сумщина – Єдина Країна» за участю студії «Квартал 95»

Найбільш очікуване дійство літа відбулося у мальовничому селищі Підопригори, що на Лебединщині. Досі на Сумщині в одному місці одночасно не збиралася така кількість людей, а це, уявіть, понад 50 тисяч жителів та гостей нашої області!  Шостку представила багаточисленна делегація на чолі з міськім головою.  Люди дякують Миколі Петровичу за надану  можливість побувати на  фестивалі  «Єдина Сумщина – Єдина Країна».

«Фестиваль – це подарунок до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України», – зазначив голова облдержадміністрації  Микола Клочко.

«У такому великому дружньому колі ми продовжуємо святкові заходи з нагоди головних державних свят, – звернувся до присутніх Микола Клочко. – Сьогодні серце нашої країни, серце Сумщини б’ється тут, у Лебединському районі».

 За словами очільника області, 24 роки тому, наша країна зробила доленосний вибір. Але, на жаль, нині українцям знову доводиться відстоювати право вільно жити на своїй Богом даній землі.

«Наша нація – нескорена, українці не можуть жити під гнітом. Ми скинули кайдани і вийшли шукати справедливості на Майдан. Революція Гідності перегорнула нову сторінку в історії нашої держави. Ми прагнемо жити в європейській правовій країні. За це віддали своє життя Герої Небесної Сотні. За це стоять на смерть наші хлопці на сході», – додав посадовець.

Микола Клочко переконаний, що ніхто і ніколи не зможе поневолити Україну: «Ми єдині, а значить – непереможні. Останні два роки, напевне, найскладніші за увесь період Незалежності, згуртували націю, зробили український народ єдиним у поглядах, переконаннях та діях. Ми єдиним фронтом виступили проти ворога, спільно допомагаємо армії, разом розбудовуємо державу. Бо у єдності – сила і міць».

Микола Клочко подякував організаторам свята і побажав усім гарного настрою, позитивних емоцій, оптимізму і беззаперечної віри у світле майбутнє.

Гарний же настрій глядачам дарували творчі колективи з усіх районів області. Починаючи із 17 години, зі старту фестивалю, вони розважали гостей, запрошували до куренів, співали і танцювали, демонстрували віртуозну гру на музичних інструментах.

На головній сцені фестивалю виступали кращі колективи області та країни. На іншій, яка знаходилася за кількасот метрів, – відбувалися різноманітні конкурси та розваги. Глядачам найбільше сподобався парад вишиванок та найменший його учасник – чотирьохмісячне немовля – справжній козак, вбраний у національний костюм.

Любителі смачно поїсти могли знайти собі щось до смаку за лояльними цінами.

Але, звичайно, гості найбільше чекали виступу неперевершених акторів студії «Квартал 95», які приїхали в повному складі. Натовп шаленими оплесками відреагував на появу Володимира Зеленського та Євгена Кошового, які відкривали концерт. У програмі виступу – вже відомі, так би мовити, перевірені часом та глядачами, номери, але вони сприймаються зі сцени, «в живу», зовсім по-іншому, ніж по телебаченню.

Більше 40 хвилин виступу промайнули ніби одна хвилина. Але фестиваль запам’ятається його учасникам і глядачам на довго. 

ФОТОМАТЕРІАЛИ

      

       

Переглядів: 1111 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024