Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 13:43

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Декабрь » 17 » Святковий концерт в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» відбувся в ЦЕВ
20:24
Святковий концерт в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» відбувся в ЦЕВ

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ "ДОБРО І МИЛОСЕРДЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ"  ВІДБУВСЯ В ЦЕВ

 

 

 

Кожного року відзначають два свята Миколая. Перше – 22 травня, а друге – 19 грудня.

Зимового Миколая відзначають урочисто, запрошують гостей. Святого Миколая люди люблять, бо він – захисник усіх бідних і знедолених.

Найбільше люблять і шанують його діти. Для них він – почесний охоронець і завжди приходить з подарунками.

Святий Миколай є другим після Бога заступником людей від усіх лих і нещасть. Все життя він ніс людям добро і милосердя.           

17 грудня у глядацькій залі Шосткинського центру естетичного виховання у рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв  «Військові обереги від Святого Миколая» відбулось чарівне дійство «Добро і милосердя святого Миколая». Це перший мистецький проект всеукраїнського рівня, що відбувається одночасно в усіх регіонах України.

У межах фестивалю дитячі творчі колективи закладів освіти у своєму населеному пункті організовують святкові концертні програми для військовослужбовців і разом з ними.

То ж,  недаремно, цього дня зал заполонили  військовослужбовці військової частини 3022 Національної Гвардії України. Приходили не самі… Із собою вели своїх синів і дочок. Для маленьких глядачів вечір став  чарівною казкою, а для  дорослих  добра казка не зникла, бо Миколай залишається назавжди у наших душах.

То ж, цей вечір став для всіх святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

Участь у ньому взяли:

  • учасники зразкового театру естрадної пісні «Мікс». Керівник відмінник освіти України Ірина Легейда.
  • учасники народного фольклорного ансамблю «Любисток». Керівник заслужений працівник культури України, заслужений діяч мистецтв України Тетяна Стегайло.
  • учасники народної студії сучасного танцю «Шарм». Керівники заслужений діяч мистецтв України Ірина Домащенко та Олена Хохол.
  • учасники народного хореографічного ансамблю «Сюрприз». Керівники заслужені працівники освіти України Віра та Василь Тихоновські.
  • учасники народного ансамблю танцю «Джерельце». Керівники заслужений працівник культури України Людмила Маковець і Яна Третьяк.
  • диксиленд військового оркестру військової частини 3022 Національної гвардії України. Диригент Іван Макогон.

Ведуча і режисер заходу Вікторія Федоренко запропонувала глядачам інтерактив - і дорослим, і дітям потрібно було скласти спільний вірш про те, яким треба бути в житті. Всі впоралися на «відмінно», а результат – головний постулат всього заходу – потрібно робити добро.

З прийдешніми святами привітали військовослужбовців та членів їх родин Олена Кравченко, керуюча справами Шосткинського виконкому та Андрій Лукашанець, заступник командира військової частини 3022 Національної гвардії України по роботі з особовим складом.

То ж, будемо чекати чарівної  ночі з 18 на 19 грудня, щоб почути срібні дзвіночки на санчатах, якими їде до нас святий Миколай. Кажуть, що тоді радіє місяць на небі, посміхається, бо він знає, що в цю ніч усі радітимуть -  ті, хто робить подарунки, і ті, для кого вони призначені.
Бо найбільше щастя в житті – це творити добро.

   

Переглядів: 1180 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024