Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 23:16

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 26 » «ТАНЕЦЬ ЯК ЖИТТЯ - ЖИТТЯ, ЯК ТАНЕЦЬ.»
22:03
«ТАНЕЦЬ ЯК ЖИТТЯ - ЖИТТЯ, ЯК ТАНЕЦЬ.»

РЕЙТИНГОВІ ЗМАГАННЯ КЛУБУ СПОРТИВНО-БАЛЬНОГО ТАНЦЮ "РЕВЕРАНС"

 

 

 

 

У залі Центру естетичного виховання проведені рейтингові  змагання  клубу спортивно - бального танцю «Реверанс».  Організатори змагань звернули увагу на досить актуальну тему сучасної освіти використання інноваційних технологій, зокрема на заняттях спортивного - бального колективу.

Мистецтво хореографії - явище загальнолюдське, що має багатовікову історію розвитку. В основі його походження лежить непереборне прагнення людини до ритмічного руху, потреба висловити свої емоції засобами пластики, гармонійно зв'язуючи рух і музику. Безсумнівно, в процесі занять хореографією відбувається гармонійний фізичний розвиток дітей. Це пов'язано з тим, що існують певні вимоги до набору в дитячі колективи, і вони, на відміну від своїх однолітків, отримують достатню рухову навантаження. У результаті тривалих занять хореографією інтенсивно розвиваються багато фізичних  якостей: збільшується рухливість в суглобах, гнучкість, сила м'язів, витривалість. Однак,  для успішного освоєння складних стрибків, рівноваги, поворотів в танці,  необхідні додаткові фізичні вправи для цілеспрямованого розвитку потрібних якостей юного танцівника. Таким чином, навички використання елементів розвиваючої та корекційної гімнастики, спрямованої на підготовку учнів хореографічних класів до професійної діяльності танцівника,  є важливим професійним складовим педагога-балетмейстера.

Рейтингові змагання були  побудовані у форматі міні – конкурсу. Вихованці «Реверансу» продемонстрували майстерність, набуту за учбовий час.

Рівень підготовки вихованців оцінювала екзаменатор Марина Валентинівна Павленко, суддя вищої категорії зі спортивних бальних танців, викладач бальної хореографії Харківської державної Академії культури, віце  – чемпіон України зі спортивних бальних танців серед професіоналів.

Знання та вміння дітей оцінювалися по міжнародній системі танцювальної майстерності «Танцювальний мир» та підтверджувалися дипломами, медалями та сертифікатами.

За підсумками   рейтингових змагань  вихованці клубу «Реверанс» отримали:

Дипломи першій ступені  - 8.

Дипломи другій ступені - 3.

Дипломи третьої ступені  - 11.

Медалі – 3.

Такі результати відповідають високому рівню підготовки вихованців, чому дуже радіє їх керівник  Євген Олександрович Зарічняк , педагог колективу спортивного бального танцю «РЕВЕРАНС» Центру естетичного виховання. Керівник колективу радий за своїх вихованців і з надією на добрі результати готує їх до поїздки на "Кубок  Ліги України"  до м. Київ.

Адміністрація ЦЕВ впевнена, що  його надії справдяться  і бажає вихованцям клубу "Реверанс" не тільки перемог, а й відчуття свята , творчого натхнення та самовіддачі. Все вийде! Якщо не з першого разу - то з другого, п'ятого, десятого ... Головне - ніколи не здаватися, вірити у свій успіх і крок за кроком до нього йти.

         

Переглядів: 992 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024