Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 17:45

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 23 » ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ З ПИТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА СТОСОВНО ДІТЕЙ
16:14
ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ З ПИТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА СТОСОВНО ДІТЕЙ

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ З ПИТАНЬ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСИЛЬСТВА СТОСОВНО ДІТЕЙ.

 

 

22 квітня 2015 року у Науковій бібліотеці Української академії банківської справи НБУ м. Суми пройшов одноденний тренінг для практичних психологів позашкільних навчальних закладів з питань попередження насильства стосовно дітей у рамках реалізації проекту Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні».

Мета проекту – формування правосуддя, соціальних послуг і механізмів, дружніх до дітей,  викорінення всіх форм насильства над дітьми та оволодіння сучасними методиками щодо роботи з попередження насильства стосовно дітей.

Проект Ради Європи має напрацьовані необхідні зміни до законодавства, які стосуються охорони здоров’я, соціальних послуг та захисту прав дітей.

Партнером проекту є Міністерство освіти і науки України.

Організатори тренінгу – Департамент управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Українська академія банківської справи НБУ.

Учасниками тренінгу стали практичні психологи позашкільних навчальних закладів області, методисти навчально-методичного Центру психологічної служби Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Наш заклад представила практичний психолог  Центру естетичного виховання Світлана Коновалова

З вітальним словом до всіх присутніх звернулась Тихенко Лариса Володимирівна, директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України,  яка звернула увагу  на проблему насильства дітей в суспільстві та побажала всім плідної роботи.  У ході роботи тренінгу учасники ознайомились з європейськими методиками опитування дітей, які стали жертвою або свідком насильства та здобули практичні навички, необхідні в роботі психолога..

Тренера представники Комітету Ради Європи Дегтеренко Анастасія та Павлиш Світлана.

По закінченні тренінгу всім учасникам  було вручено сертифікати. 

         

Переглядів: 1088 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024