Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 19:23

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 23 » Творча подорож «Міксу».
23:58
Творча подорож «Міксу».

ТВОРЧА ПОДОРОЖ "МІКСУ"

 

 

 

 

19 грудня, в День святого Миколая, вихованці «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс» Центру естетичного виховання разом зі своїми батьками та керівником колективу провели цікаву родинну подорож до нашої славної столиці.

Київ зустрів міксівців яскравим новорічним вбранням. Стародавня Михайлівська площа перетворилась на казкове місто, в центрі якого красується головна ялинка країни.

Ігри, конкурси, атракціони, виступ артистів естради і цирку і,  найголовніше,  участь у ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі «Свято Різдвяних зірок», що відбувався  у колонному залі Київської державної адміністрації  і де «Мікс» отримав почесне І місце. В програмі виступу колективу був презентований фрагмент колядок, спеціально підготовлений вокалістами. До речі, його шосткинці зможуть побачити 7 січня 2016 року в ефірі ТРК «Акцент», а  10 січня о 16.00 в концертній залі ЦЕВ за адресою К.Маркса,18.

        

         

Майже прямо із  Києва діти відправились на обласне дитяче патріотичне свято «Ми - майбутнє твоє, Україно»,  яке проходило в рамках ІІ етапу обласного культурно-мистецького фестивалю «Тобі, єдина Україно, натхнення, творчість і любов».  Тут юні шосткинці  гідно представили своє місто та заклад  і за високу виконавську майстерність та активну участь були нагороджені дипломом Управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації.

         

Майже три доби провели діти в дорозі, подорожуючи та беручі участь у творчих конкурсах. Втомлені, але задоволені, з дипломами, статуетками та подарунками поверталися додому переможцями ІІ Міжнародного фестивалю - конкурсу «Свято Різдвяних зірок».

Ніщо так не радує, як подарунки до новорічних свят, а вони також були вручені кожному з учасників на обласному дитячому святі від імені обласної влади.

«Міксовці» вміють вражати – своєю творчістю, натхненням, креативними інноваційними ідеями, які вони вдало втілюють у різних форматах – будь – то концертний майданчик, телевізійний екран чи велика сцена – їм вдається все, бо просто підкорюється неймовірному талановитому тандему – діти та їх керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва України.

Вітаємо вокальну юнь ЦЕВу з черговою перемогою. Наступні чекатимемо у Новому 2016 році!!!

Переглядів: 1069 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024