Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 23:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 3 » У хореографічного ансамблю «Едем» - перший ювілей.
20:32
У хореографічного ансамблю «Едем» - перший ювілей.

У ХОРЕОГРАФІЧНОГО АНСАМБЛЮ "ЕДЕМ" - ПЕРШИЙ ЮВІЛЕЙ!

 

 

 

 

7 червня о 16.00 у концертній залі Центру естетичного виховання (колишній ПК ім. Карла Маркса) хореографічний ансамбль сучасного танцю «Едем» святкує 5-річний  ювілей. Історія створення хореографічного колективу починається з того часу, коли в  2010 році після закінчення Київського національного університету культури і мистецтв,  за фахом хореограф-балетмейстер сучасно-класичної хореографії Богдашкина Яна повертається у своє рідне місто. Бажання продовжувати займатися улюбленою справою стало ідеєю створення хореографічного ансамблю сучасного танцю «Едем» на базі Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області. «Едем» пропагує стиль «contemp», завданням якого є відображення краси мистецтва хореографії, а саме: ніжність, душевність, чуттєвість, емоційність, психологічне відображення людської душі. У колективі вихованці вивчають основи класичного танцю, а також  акробатику, яка розвиває  гнучкість, силу, витривалість, що дає змогу вихованцям колективу виконувати трюки і підтримки. Завдяки акробатичним і гімнастичним рухам кожен танець стає досконалим, цікавим і неповторним.

Заняття з «modern» та «contemp» дозволяють учням правильно і вміло володіти своїм тілом. Завдяки цим урокам вихованці стають більш пластичними, гнучкими, розкутими, і з точністю передають зміст танцю своїми рухами і акторською грою.

Незважаючи на те, що ансамблю всього 5 років, за цей короткий час, він побував на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях і конкурсах дитячої творчості та отримав, вже чимало дипломів і нагород.

У 2013 році на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Golden Fest 2013» у м. Одеса колектив отримав диплом лауреата II ступеня в номінації «сучасний танець (contemporary)», у віковій категорії діти від 8-10 років.

У цьому ж році в м. Конотоп в обласному конкурсі «Step up –2013» зайняли 2 перших  місця.

У 2014 році хореографічний ансамбль «Едем» взяв участь у I Міжнародному конкурсі-фестивалі «Music start» у м.Львів де стали лауреатами III ступеня в номінації «сучасна хореографія», вікова категорія 10-13 років ., в м. Київ отримали диплом з I місцем у телевізійному проекті «Зіркафест. Едіна України», взяли участь у Всеукраїнському телефестивалі-конкурсі «Моя Україна» в Урочистому Колонному Залі Київської міської державної адміністрації.   У 2014 році отримали ГРАН-ПРІ в номінації «сучасний танець, у 2 віковій категорії (10-13 років) у Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв «Соняшник»,  присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка (м. Київ).

Щоразу під час виступу вихованці та їх керівник танцюють, як в останній раз, викладаючись на сцені, створюючи танцювальні композиції, які глядачі сприймають з великим задоволенням.

Незабутній концерт, святковий настрій, море посмішок і сліз щастя, подарують глядачеві понад 100 вихованців хореографічного ансамблю сучасного танцю «Едем» 7 червня, то ж запрошуємо всіх бажаючих на свято танцю і грації.

         

Переглядів: 1036 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024