Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 06:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Май » 29 » У школі раннього естетичного розвитку "Джерельце" відбулось свято «Мій перший випускний»
20:49
У школі раннього естетичного розвитку "Джерельце" відбулось свято «Мій перший випускний»

У ШКОЛІ РАННЬОГО РОЗВИТКУ "ДЖЕРЕЛЬЦЕ" ВІДБУЛОСЬ СВЯТО "МІЙ ПЕРШИЙ ВИПУСКНИЙ"

 

 

У школі раннього естетичного розвитку "Джерельце" відбулось свято «Мій перший випускний». Для дітей, які не йдуть до школи  – це закінчення навчального року, а для дітей другого року навчання – випускний вечір, закінчення навчання в школі "Джерельце".  

Зі   сцени  прозвучали пісні  «Посмішка», «»Україна - матуся моя»,  «Перший раз у перший клас»; вірші «Моя Україна», «Україна – моя Батьківщина», «Букет до школи», «Я всміхаюсь сонечку», «Хай завжди буде сонце»у виконанні вихованців 1-го року навчання.

І ось на сцені – випускники. Два роки двері чудової школи «Джерельце» були відкриті для дітей. Вони  зробили перші кроки у пізнанні прекрасного: насолоджувалися співучістю та мелодійністю рідної мови; відкрили для себе країну англійської мови; вчилися малювати, витинати і бачити різнобарвність фарб оточуючого світу; танцювати і сприймати мистецтво танцю; співати, розуміти і слухати музику. Вони росли, дорослішали і разом зі своїми педагогами вчилися творити, фантазувати, спілкуватися. У виконанні випускників: вірші «Перше вересня», «Ми йдемо до школи», «Я хочу йти до школи», «Кошеня», «Подарунок»; пісні: «Моя школа «Джерельце – ми одна сім’я», «Ми першокласники», «Коли співають діти», танці «Я знову на сцені» та «Ми найкращі».

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ющенко Н. І. привітала всіх батьків і дітей зі святом та  вручила:

  • Грамоти дітям за участь у міських етапах обласних конкурсів «Я люблю свій рідний край», «Нехай завжди квітує дерево родинне» в рамках обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові:ми – Українці»
  • Грамоти переможцям обласного конкурсу «Нехай завжди квітує дерево родинне»

Всіх дітей прийшли привітати учасники творчих колективів центру естетичного виховання. Багато з них  в минулому були теж вихованцями школи "Джерельця".

Закінчилось свято розважально-ігровою програмою.

На святі були присутні майбутні вихованці, ті хлопчики і дівчатка, хто в наступному навчальному році буде навчатися у школі раннього естетичного розвитку "Джерельце". Їх привітали  оплесками.

В школі раннього естетичного розвитку "Джерельце" працюють чудові педагоги, які закохані в свою справу, які люблять свою професію і знаходять спільну мову з маленькими вихованцями, це: Владикіна В.В. («Рідна мова та культура»), Ларіна О.В. («Англійська мова»), Пантелейчук Л.В. («Музика» та «Ритміка»), Романцов С.В. («Азбука малювання»).

Ми чекаємо новачків восени 2019 року.

Концертна програма творчих колективів, серед яких багато випускників шк. «Джерельце»:

1. Танок «Барви рідної землі» учасники «народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце»;

2. Вокально-хореографічна композиція «Веселі гуси» учасники «зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс»;

3. Танок «Ляльки» подарували учасники ансамблю бального танцю «Реверанс»;

4. Вокально-хореографічна композиція «Весняний джаз» учасники «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю "Любисток;

5. Танок «Несподівана зустріч» учасники «народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз».

      

Переглядів: 669 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024