Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 30.04.2024, 20:02

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Апрель » 27 » У Шостці відбувся концерт відомого українського гурту "Авіатор"».
09:35
У Шостці відбувся концерт відомого українського гурту "Авіатор"».

У ШОСТЦІ ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ ВІДОМОГО УКРАЇНСЬКОГО ГУРТУ "АВІАТОР"

 

 

Відомий український гурт «Авіатор» виступив у Шостці з сольним концертом.
26 квітня палац «Зірка» Центру естетичного виховання заповнився шанувальниками гурту «Авіатор». Очікувано, більшість із присутніх були представницями прекрасної статі.

З перших хвилин концерту атмосфера у залі стала "космічною". Солісти гурту відразу попередили шосткинцям про те, що концерт буде «ульотним» і літати разом з «Авіатором» будуть усі присутні в залі.

Гурт виконав свої найвідоміші хіти, презентували «авіатори» і декілька зовсім нових пісень, які виконувалися на сцені всього декілька разів.
Вже в середині концерту глядачі не могли втриматися на своїх місцях і під час запальних пісень перетворили глядацьку залу «Зірки» на величезний танцпол.
Відразу після концерту своїми емоціями поділилася Наталія: - «Музика захоплювала слух, виконавці вже одразу з декількох пісень «завели» публіку, яка вже не могла сидіти на своїх місцях. Дехто підбігав до сцени і танцював там, а дехто просто біля свого місця.».

На концерті гурту "Авіатор" побувало майже дві сотні шосткинських дітей, учасників АТО, сімей із зони АТО, які тимчасово перебувають на території міста, працівників МЧС, та інших глядачів з соціально вразливих категорій. Саме стільки квитків організатори концерту передали через місцеву владу Шостки безкоштовно. 

Міська влада і адміністрація Центру естетичного виховання дякують організаторам за те, що вони завжди відгукуються на соціальні ініціативи.
Ніхто не хотів відпускати виконавців, а вони, захоплені шосткинською публікою, пообіцяли, що ще приїдуть до Шостки із концертом. Шосткинці дякували артистам та всім організаторам за чудові емоції, які вони подарували глядачам.

По закінченню концерту артисти гурту зробили велику фотосесію з глядачами та надали свої фото і автографи усім бажаючим.

До речі, вже вдруге, концертна програма гурту «Авіатор» для шосткинців відбулася завдяки підтримці міської влади.

Ми пропонуємо вашій увазі короткий фотозвіт з концерту гурту «Авіатор».

     

Переглядів: 974 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024