Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 16.04.2024, 20:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Апрель » 6 » У театрі «Дзеркало» — чергова прем’єра.
20:09
У театрі «Дзеркало» — чергова прем’єра.

У ТЕАТРІ ДЗЕРКАЛО - ЧЕРГОВА ПРЕМ'ЄРА. НОВА ВИСТАВА "БІДА ВІД НІЖНОГО СЕРЦЯ"

 

 

 

 

У театрі «Дзеркало» — чергова  прем’єра. Новий спектакль “Біда від ніжного серця.”  Зразковий дитячий театр «Дзеркало» — один із творчих колективів, що функціонують у Центрі естетичного виховання. 

Дитячий театральний колектив «ДЗЕРКАЛО» показав цілком дорослі проблеми у  водевілі Володимира Сологуба  - «Біда від ніжного серця”, який написаний ще у 1850-ому році, Постановка режисера Світлани Разломової, плюс прекрасна гра акторів, випускників театрального колективу 2017 року, — такий коктейль призвів до того, що зал просто танув якщо не у замилуванні головними героями, то від сміху над ситуаціями з ними.

За сюжетом багатий батько хоче оженити свого сина Сашеньку. Але біда в тому, що у того «серце ніжне» — це проявляється як у дитячості його поведінки, так і в тому, що він дуже легко закохується. Бабієм героя назвати важко, але він по черзі хоче оженитися і на бідній дівчині Насті, котра є носієм моральних чеснот, і на двох нахабних та меркантильних панночках — Маші та Каті, котрих цікавить лише його статок у 2 мільйони. Зрештою, як і має бути за класикою жанру — перемагає добро і Сашенька (Егор Шинкаренко) розуміє, що єдина, котрій байдуже на його гроші — це Настя (Настя Медведева). А інші дві лишаються «з носом».

Дивлячись все це важко зрозуміти, чи симпатизуєш ти головному герою чи ні. І чи щасливий це фінал взагалі? Де гарантія, що оце «ніжне серце» наступного дня чи тижня не побачить іншу і не захоче оженитися на ній? Якщо за 1,5 години він знайшов 3 потенційних кандидатки, то скільки їх може бути за день?  

Окрім цих головних героїв хотілося б відзначити і Руслана Кудрявець, котрий грав роль другорядну, але доволі харизматичну. Актор наскільки пристрасно грав роль, що викликав зливу оплесків.     

Анні Мозговій, Ользі Науменко, Юлії Мартеян, Маргариті Кудлик -  випускникам колективу цього року, бажаємо і надалі так радувати людей своїми ролями та отримувати такі ж бурхливі оплески в їх зрослому житті, як на прем'єрі водевілю.

 Дуже приємно, що випускники минулих років театрального колективу "Дзеркало", які грали цю виставу, не залишилися осторонь, а прийшли на прем’єру і переживали за своїх друзів. Вони першими привітали юних акторів з прем'єрою вистави і зробили загальне фото на пам'ять разом зі своїм керівником,  Світланою Петрівною.                                           

Водевіль закінчився. Глядачі виходили з усмішками, а актори шукали вази для квітів.

Фотозвіт

          

        

Переглядів: 1035 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024