Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 21:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 22 » Урочисте відкриття тематичної зміни «Юність» - відбулося.
09:56
Урочисте відкриття тематичної зміни «Юність» - відбулося.

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ТЕМАТИЧНОЇ ЗМІНИ "ЮНІСТЬ" - ВІДБУЛОСЯ!

 

 

 

 

20 червня на березі річки Десна, пройшло урочисте відкриття тематичної зміни «Юність», обласного наметового табору «Сузір'я».

Майже 150 хлопців та дівчат цього літа стати вихованцями «Юності». Цей табір працює вже багато років, з кожним сезоном кількість бажаючих відпочити зростає. На урочистій церемонії відкриття сезону з вітальними словами виступила Олена Кравченко,завідуюча справами шосткинського міськвиконкому, побажавши дітям чудового відпочинку, насиченої програми а головне теплого сонечка вона передала юним Робінзонам вітальні слова та солодкі подарунки від мера міста Миколи Петровича Ноги.; О.Ф.Сокульська - завідуюча сектором молоді шосткинського міськвиконкому побажала приємного відпочинку та гарної погоди.

У свою чергу діти довели свою готовність до початку відпочинку і оздоровлення – вони представили гостям назви і девізи загонів, пісні, а також продемонстрували все, чому навчилися за час перебування у центрі естетичного виховання – велику концертну програму з піснями і танцями, гуморесками та акробатичними номерами.

Головна відмінна особливість проживання дітей у наметовому таборі від інших типів і видів оздоровчих таборів, полягає у набутті важливого досвіду для майбутнього дорослого життя - приготуванні їжі у спеціальних печах, ночівля у наметах, довірче спілкування на важливі для підлітків теми біля вогнища, заготівля дров та виконання інших, життєво необхідних і важливих справ, які для справжнього туриста є звичними і приємними обов’язками. Наметовий табір пропонує широкі можливості застосування і впровадження різних форм роботи з дітьми, методик виховання, видів вдосконалення особистості. Наметовий табір – це поле для експериментів та реалізації педагога і невичерпна свобода для розвитку і самоствердження вихованця. Побувавши в такому таборі дитині важко буде перелаштуватися на інший заклад відпочинку, де на рівні підсвідомості, свобода і романтика обмежені парканом, стінами та застарілими моделями.

Правильна організація, розподіл часу та зусиль дорослих і дітей, дотримання вимог безпеки та норм поведінки неодмінно приносять свої позитивні результати.

Вихованці ЦЕВ вважають, щоб мати друзів потрібно вести активне спілкування, а це саме те, що дає відпочинок на природі. Родіон, відпочивальник табору каже: «Своєму другові можна довірити самі таємні таємниці, поділитися радостями й прикростями, разом помріяти. І взагалі, якщо людина - друг, це говорить про наявність у нього позитивних якостей: порядності, щирості, доброти. У його суспільстві приємно перебувати. Я вважаю, що саме головне в житті людини - це вірна дружба. І не тільки тому, що «друг у лиху не кине» і «зайвого не запитає,» але і допоможе в скрутну хвилину, а якщо потрібно то і стане на захист». У таборі "Юність" все відбувається саме так, як співається у відомій пісні: «Что мне снег, что мне зной, что мне дождик проливной, когда мои друзья со мной»…

   

         

Переглядів: 1126 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024