Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 23.04.2024, 12:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Ноябрь » 16 » В Центрі естетичного виховання триває тиждень толерантності.
09:27
В Центрі естетичного виховання триває тиждень толерантності.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

 

 

 

16 листопада Всесвітній день толерантності. З нагоди свята Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун закликав світову громадськість пропагувати толерантність та подвоїти спільні зусилля для досягнення глобальної культури гармонії та миру. Як заявлено в Декларації принципів толерантності, прийнятої у 1995 році ЮНЕСКО, "толерантність – це те, що робить можливим досягнення миру та веде від культури війни до культури миру".

Принципи толерантності як основні права і свободи закріплені в законних актах і проголошені в міжнародних деклараціях. Базовий документ – Загальна декларація прав людини, а також Міжнародний пакт про цивільні і політичні права, Міжнародний пакт про економічні, соціальні і культурні права.

В Центрі естетичного виховання триває тиждень толерантності, в рамках якого психолог центру Світлана Коновалова запропонувала акцію "Комплімент другу". У кожному гуртку поставлені скриньки компліментів, в які вихованці кидають компліменти друзям. Отож чекаємо на приємний час, коли кожен з нас буде зачитувати комплімент..... інтрига триває....

В рамках Ради Європи діє Європейська Конвенція про захист прав людини і основних свобод. У Центрі естетичного виховання, кожну п’ятницю о 15,00 триває показ документальних фільмів про права людини…

Більш детальніше про фестиваль документального кіно читайте тут

         

    

Переглядів: 687 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Olgaisergii Streltsovi  
1
Давайте восклицать .друг другом восхищаться.Высокопарных слов не стоит опасаться Не будем предавать значения злословью поскольку грусть всегда соседствует с любовью. Давайте понимать друг друга с полуслова чтоб ошибившись раз не ошибиться снова .Давайте жить во всем друг другу потакая тем более что жизнь короткая такая....Как прав Б.Окуджава.Так давайте восклицать и друг другом восхищаться...это быват сложно но всегда возможно!

1 Нина Полякова  
1
Не зли других и сам не злись мы только гости в э́том мире и если что не так-то смирысь. Будь поумнее улыбнись , ведь в мире все закономерно зло изученное тобой к тебе вернется непременно.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024