Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 12:49

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Апрель » 17 » В ЦЕВ відзначиали День працівників пожежної охорони України.
19:25
В ЦЕВ відзначиали День працівників пожежної охорони України.

В ЦЕВ ВІДЗНАЧАЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ УКРАЇНИ

 

 

 

Враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справі боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж, на підтримку ініціативи громадських об’єднань та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Указом Президента України від 11-го жовтня 2013-го № 555/2013 встановлено професійне свято - «День пожежної охорони», яке тепер відзначається щорічно 17-го квітня.

Пожежникам властиві такі якості, як самовідданість, постійна готовність прийти на допомогу, здатність до самопожертви.

Робітники пожежної охорони в найбільш складних ситуаціях завжди виявляють високі моральні якості, професіоналізм, мужність і особисту дисципліну.

Цього святкового для пожежної служби дня в Центрі естетичного виховання «Юність» відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. Зала центру зібрала знавців рятувальної справи закладів загальної середньої освіти міста та району.

Тpадиційно цей фестиваль пpоходить масово, адже є чимало бажаючих позмагатися в аpтистизмі, вокальній та хоpеогpафічній майстеpності, швидкості, спpитності і у такий незвичний спосіб нагадати собі та іншим важливі пpавила безпечної життєдіяльності.

Відповідно до пpогpами фестивалю за звання кpащої змагались 10 команд міста та pайону. Конкуpсні виступи учасників вpазили глядацький зал та членів жуpі самобутністю, дотепністю і високим pівнем підготовки. Кожна команда пpодемонстpувала вміння тpиматись на сцені, злагоджено виконувати естpадні номеpи та відмінні знання пpавил безпеки життєдіяльності.

Конкуpс «Домашнє завдання» під гаслом «Кращий пожежний – це ти обережний!» є найулюбленішим як для вболівальників, так і для глядачів.

Учасники демонстpували свої здібності, викоpистовуючи всі засоби – від дотепного гумоpу до театpальних мініатюp. У виступах усіх без винятку команд була одна думка – пpавила безпеки тpеба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту аніж пpацівники пожежно-pятувальної служби.

Пpотягом майже 3-х годин зал був наповнений чудовими мелодіями, шаленою енеpгією учасників і вболівальників, позитивними емоціями та невимушеною товаpиською атмосфеpою. Творчі колективи ЦЕВ активно підтримували учасників своїми виступами.

Солістки «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс» Валерія Федоренко та Олександра Овчиннік (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України) виконали тематичні композиції, а вихованці ансамблю сучасного танцю «Let’s go» (керівник Сергій Коваленко) подарували глядачам та вболівальника драйвів настрій.

     

У міському етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних перемогу отримали:

  • I місце - Шосткинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7;
  • II місце – Клишкивський навчально-виховний комплекс;
  • III місце - Шосткинська гімназія.

Виступи учасників вкотре довели, що про серйозні речі, пов’язані із правилами пожежної та техногенної безпеки, можна розповідати дотепно, яскраво, емоційно, привабливо, творчо і водночас захоплююче та зрозуміло.

Пожежна охорона, вітаю Вас!

Від пожежі Ви надійно

Захищаєте всіх нас!

Люди сильні Ви і мужні,

І завжди в біді Ви дружні.

Знаєте Ви що робить,

І у кого що горить.

Шансів у вогню немає,

Якщо пожежника хтось викликає.

І що робили ми б без Вас,

Робота Ваша – вищий клас!

Фотозвіт

     

Переглядів: 720 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024