Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 09.05.2024, 03:56

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Январь » 22 » В ЦЕВ відзначили День соборності України.
20:51
В ЦЕВ відзначили День соборності України.

"СОБОРНА МАТИ УКРАЇНА - ОДНА НА ВСІХ, ЯК ОБЕРІГ"

 

 

 

Не перший рік Центр естетичного виховання стоїть в авангарді ініціювання нових форм роботи. Саме завдяки ЦЕВ у Шостці вже декілька років поспіль досить неординарно відзначається День соборності України.

Цьогоріч вирішено було створити величний захід, який отримав назву  «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг». І він вдався на всі 100. Вже у фойє у виконанні народного духового оркестру «Юність» під керівництвом Руслана Ларина, лунали кращі зразки української духової музики, що наповнювала серця присутніх гордістю за Україну. Далі урочистості продовжилися в глядацькій залі.

Народний ансамблю танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України і Яна Третьяк); зразкового театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова); зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України); народного хореографічного ансамблю «Сюрприз» (керівники Віра і Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України); народного фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України); народної студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол) підготували композиції такої сили, що глядач відчував весь спектр емоції – радість і сум, щастя і радість, гордість за свою золотосяйну Україну.

Для кожного вона, Батьківщина своя. Це місце, де ми народилися, де ми живемо, де вперше почули мамину пісню, мудре батьківське слово, тут могили наших предків.  Цей батьківський край найдорожчий, найрідніший, святий, бо це Батьківщина. Тому, співали, танцювали, говорили талановиті діти саме про неї, свою Україну.

Хвилиною мовчання і піснею згадали  всіх, хто волю й душу поклав за щастя України.

Зі словами привітання до присутніх у залі звернулися Микола Петрович Нога міський голова та Віталій Гуляєвкомандир 13-го батальйону 58-ї бригади. Вони висловили віру, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.

Вони закликали плекати все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, бо соборність – це символ боротьби за волю, порозуміння між людьми…  І часточка надії і віри у майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною.

З невимовною любов'ю і щирістю захід підготувала і провела Вікторія Федоренко, а сцену прикрасила своїми роботами Тетяна Михайличенко, керівник зразкової студії образотворчого мистецтва "Мальва"

Соборна Україна нині незалежна,

Як квітка синьо- жовта розцвіла.

І не згубилася людська любов безмежна

До України - неньки і її буття,

Що упродовж віків нам мрію дарувала

Й наснагу йти до вільного життя.

Україно, соборно державо, сонценосна колиско моя!

З Днем Соборності та Свободи, шановні гості нашого сайту ЦЕВ!

Фотозвіт

          

         

Переглядів: 850 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024