Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 01.05.2024, 08:34

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 20 » ВИХОВАНЦІ ЦЕВ - ЦЕ “МАЙБУТНЄ КРАЇНИ”
19:25
ВИХОВАНЦІ ЦЕВ - ЦЕ “МАЙБУТНЄ КРАЇНИ”

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ - ЦЕ “МАЙБУТНЄ КРАЇНИ”

 

 

 

 

Традиційне щорічне свято мистецтва та краси відбулося..

3 травня  відбувся заключний гала концерт XI Міжнародного фестивалю – конкурсу “МАЙБУТНЄ КРАЇНИ”. Цього року фестиваль проходив у місті Бердянськ.

Мета проведення фестивалю-конкурсу - популяризація, розвиток та відродження українського мистецтва, пропаганда національного  надбання, збереження, відродження   культури України та національних меншин, які населяють Україну, виявлення спільних джерел розвитку і підтримки багатонаціональних культурних здобутків, збереження мови, культури та ознайомлення з етнічною культурою і традиціями інших народів; виховання підростаючого покоління за народними звичаями, увічнення пам’яті видатних культурних діячів.

Завдання фестивалю – конкурсу -  залучення населення, особливо молоді, до участі в народній творчості; виявлення та підтримка найбільш талановитих виконавців та творчих колективів; пошук і привернення уваги до вивчення історії української культури; підтримка окремих збирачів нематеріальної культурної спадщини; розвиток  української культури та національних меншин, традицій і звичаїв; комплексний підхід до проблеми виховання, що враховує умови життя, трудової діяльності, специфічні особливості потреб різних верств населення; духовне збагачення жителів та учасників фестивалю - конкурсу.

Символом фестивалю  є "сонечко".  Коли дивишся на сонечко, що біжить по долоні, на обличчі мимоволі з'являється посмішка, в душі - спокій і радість і найтепліші спогади про дитячий фестиваль.

У цьому фестивалі в номінації «декоративно-прикладна творчість і дизайн» взяли участь  вихованки «Зразкового творчого колективу» майстерні «Бісероплетіння» Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради - Глушко Марина, Луппа Даша, Коритіна Леся, Лапіна Поліна, Надєл Настя. Дівчата змагалися з конкурентами у двох вікових категорій 10 – 12 років та 14 – 16 років. Критерії оцінки, за якими журі оцінювали роботи:

  • творча індивідуальність і майстерність автора;
  • знання основ композиції;
  • володіння технікою, в якій створена робота;
  • оригінальність розкриття теми;
  • художній смак і бачення перспективи;
  • колірне рішення;
  • знання і відображення національної культури.

Вихованки майстерні представили на фестиваль – конкурс картини, вишиті бісером і роботи,  плетені за допомогою дроту.

Юні майстрині гідно представили Центр естетичного виховання і свою майстерню, завоювавши 7 перших місць Міжнародного конкурсу дитячої творчості та краси. Вони  поповнили призову скарбничку ЦЕВ.

Члени журі  конкурсу вважають, що вихованці Центру естетичного виховання - це справжнє  “МАЙБУТНЄ КРАЇНИ”.

         

       

Переглядів: 1015 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024