Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 06:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Декабрь » 15 » Вихованці ЦЕВ - лауреати Міжнародного фестивалю-конкурсу «Планета мистецтв»
16:43
Вихованці ЦЕВ - лауреати Міжнародного фестивалю-конкурсу «Планета мистецтв»

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ - ЛАУРЕАТИ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ "ПЛАНЕТА МИСТЕЦТВ"

 

 

 

Вихованці «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс»  стали лауреатами першої  премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Планета мистецтв 2015» у двох номінаціях.

Українській столиці вже понад 1500 років і вже за це її варто відвідати. Саме це і зробили учасники «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс» разом зі своїм керівником Іриною Легейдою, два незабутніх дні провели діти в Києві.

Це й участь у фестивалі-конкурсі «Планета мистецтв», якій відбувся у місті Києві, його учасниками стали виконавці майже з усієї України. «Техніка виконання та виконавча майстерність юних артистів із Шостки підкорили концертний зал Міжнародного фестивалю-конкурсу «Планета мистецтв 2015», а високопрофесійне журі конкурсу нагородило колектив «Міксу» Дипломами Лауреата І премії у двох номінаціях», – зазначила керівник колективу Ірина Легейда.

Для вихованців «Міксу» було проведено екскурсії по історичних місцях Києва: найдавніша будівля Київської Русі - загадкова Софія Київська, величний Михайлівський Златоверхий монастир, самобутній Поділ, оглядова площа біля арки Дружби народів. Діти пройшлися місцями революції гідности. Подивилися чудову виставу, в Національній опері, Миколи Лисенка «Наталка-Полтавка» та яскраву феєричну нову програму «Принцеса цирку».

Всі позитивні враження, що набули діти під час поїздки дали великий заряд енергії для подальшого навчання.

Ураховуючи належну виконавську майстерність, високу сценичну культуру Управлінням культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації колектив "Мікс" запрошен на обласне дитяче патріотичне свято "Ми - майбутнє твоє, Україно!" яке відбудеться 21 грудня у місті Путивль.

Новорічна феєрія для вихованців «Міксу» почалася, не тільки яскравою подорожжю до столиці Країни, але й новими нагородами до скриньки колективу і це лише початок. Саме цікаве ще попереду.

    

         

Переглядів: 1166 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024