Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 14:27

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Август » 14 » Вихованці ЦЕВ - учасники флешмобу в обласному центрі.
23:45
Вихованці ЦЕВ - учасники флешмобу в обласному центрі.

ПЛОЩА НЕЗАЛЕЖНОСТІ У МІСТІ СУМИ. ЗВИЧАЙНИЙ РОБОЧИЙ ДЕНЬ.

 

 

 

 

В одну мить почала лунати музична композиція «Не стій. Стрибай» («ТНМК») і розміряний ритм міста враз змінився.

Перехожі, які в цей час перебували на площі, стали свідками проведення флешмобу. Автором хореографічної постановки стала Мар’яна Орлова, а учасниками – табірна зміна «Зірки Сумшини». Учасниками дійства стали зразковий аматорський хореографічний колектив "Перлина"(м. Ромни), ансамбль сучасного танцю "Let S go!" Центру естетичного виховання м.Шостка ( керівник Сергій Коваленко), зразковий колектив "Живчик" та танцювальний колектив "City Danсe" м. Суми.

Танцювальний табір «Зірки Сумщини»  живе активним творчим життям. Його учасники – талановиті діти Сумщини упродовж 11 та 12 серпня під час проведення майстер-класів освоювали елементи сучасного танцю у стилях jazz-fank, contemporari та hip-hop, отримуючи безліч позитивних емоцій та драйву. Більше п’яти годин неоціненним особистим професійним досвідом ділилися викладачі Dance centre „Myway” з міста Києва Марина Мойсеєва, Ілля Падина та Олександр Путілов. Результатом напруженої, але цікавої спільної роботи відомих хореографів та юних танцівників стало проведення тематичного флешмобу, присвяченого Дню Державного Прапора України, яке відбулося 13 серпня о 17-00 на Площі Незалежності міста Суми.

Спонтанне дійство, присвячене Державному Прапору України, тривало чотири хвилини. В певний момент на фоні сучасного ритму й танцювальних рухів в руках учасників раптово замайорів жовто-блакитний прапор.

Організований захід, який дійсно покликаний дивувати та привертати увагу, не залишив байдужими свідків і самих дітей. Для когось, можливо, це просто розвага, для когось – самоствердження, а для учасників – можливість відчути себе особистістю, часточкою життя своєї країни.

Відео.

    

       

 
Переглядів: 1076 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024