Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 20.04.2024, 13:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Декабрь » 10 » ВИХОВАНЦІ ЦЕВУ ПІДКОРИЛИ "СВІТ ТАЛАНТІВ"
16:25
ВИХОВАНЦІ ЦЕВУ ПІДКОРИЛИ "СВІТ ТАЛАНТІВ"

ВИХОВАНЦІ ЦЕВУ ПІДКОРИЛИ "СВІТ ТАЛАНТІВ"

 

 

 

 

 

Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів" засновано у 2003 році з метою виявлення дитячих талантів та популяризації їх у всьому світі, а також популяризації української культури на міжнародному рівні.
2 грудня в столиці в Міжнародному конгрес-центрі "Український дім" відбувся XIV Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів - 2017".
Вихованці Центру естетичного виховання: "Народний художній колектив" ансамбль народного танцю "Джерельце" (керівники – заслужений працівник культури Людмила Маковець та Яна Трет'як.) продемонстрували поважному журі майстерність у хореографії, завоювавши найвищі нагороди престижного конкурсу.
Розпочали конкурсний день вихованці молодшої групи ансамблю "Джерельце" з сюжетним номером - "Жили у бабусі два веселих гуси". Чоловічий склад ансамблю представив запальний та веселий танок "Як козаки куліш варили". Не менш видовищним був молдавський народний танець "Жайворонок". Кожний з трьох виступів отримав високу оцінку журі і першу премію. А у змішаній віковій категорії з хореографічною композицією "Єдина наша країна" за рішенням журі наші вихованці отримали найвищу нагороду : ГРАН - ПРІ! Співголова журі МДФ "Світ талантів" народний артист України, професор, композитор Олександр Злотник зізнався під час церемонії нагородження, що пам'ятає колектив ще під час виступів в таборі "Артек" і тому був радий знову побачити їх вже на столичній сцені і тим більше у якості переможців.

«Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток».(керівник Тетяна Стегайло, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, Заслужений працівник культури України) Вихованці виконали на сцені новорічні колядки і також отримали першу премію.

Керівники колективів нагороджені Подяками Українського державного Центру позашкільної освіти Міністерства науки і освіти України.

Аплодували юним шосткинськім талантам і співголови журі: народний артист України Олексій Богданович та почесний президент МДФ "Світ талантів" Лідія Лісімова та інші члени журі разом з глядачами.

Вітаємо вихованців Центру естетичного виховання та їхніх керівників з черговими перемогами.
 

Фотозвіт:

         

        

Переглядів: 909 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024