Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонедельник, 06.05.2024, 14:51

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 29 » Вихованка театрального колективу «Дзеркало» переможець міського конкурсу «Кращий учень»
08:43
Вихованка театрального колективу «Дзеркало» переможець міського конкурсу «Кращий учень»

ВИХОВАНКА ТЕАТРАЛЬНОГО КОЛЕКТИВУ "ДЗЕРКАЛО" - ПЕРЕМОЖЕЦЬ МІСЬКОГО КОНКУРСУ "КРАЩИЙ УЧЕНЬ"!

 

 

 

27 квітня, в Молодіжному центрі соціального партнерства і творчості відбулося нагородження переможців міського конкурсу «Кращий учень» в номінації «Кращий натураліст».

Вшанування дослідників і захисників природи в цьому місяці проводиться аж ніяк не випадково, адже квітень - традиційний час природоохоронної роботи, благоустрою та озеленення території населених пунктів.

Кращими натуралістами серед учнів шкіл міста визнані: Анастасія Дементьєва (школа № 1), Анна Хоріс (школа № 8), Валерія Кирилова (школа № 9), Анна Прокопенко (школа № 11), Микола Савенко (школа № 7), Валерія Ворона (ліцей), Владислав Куліш (школа № 4), Юлія Мартіян (школа № 12), Вадим Удовенко (гімназія), Анастасія Агібалова (школа № 5).

Переможці конкурсу - активні учасники різних екологічних конкурсів та акцій, які ведуть не тільки практичну природоохоронну, але й науково-дослідну діяльність.

Кращих натуралістів Шостки традиційно привітав народний депутат України Ігор Молоток з ініціативи та за підтримки якого проводиться конкурс.

 - «Нам невимовно пощастило - ми живемо в одному з найкрасивіших і мальовничих місць України. Це предмет для гордості, але в той же час і колосальної відповідальності за майбутнє наших річок, озер, лісів ... Упевнений, що разом, спільно нам вдасться не лише зберегти, а й примножити природні багатства. Дізнавшись про вашу роботу і досягнення, я переконався, що наше місто, наш край в надійних руках», - зазначив він.

У церемонії нагородження також взяли участь начальник управління освіти Наталія Сергейко і керівник громадської приймальні парламентарія Альона Шульга.

Переможці конкурсу нагороджені преміями народного депутата та грамотами управління освіти.

На церемонії нагородження був присутній директор Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Володимир Кисельов, який з гордістю відзначив, що практично у всіх номінаціях нагородження кращих з кращих є вихованці колективів ЦЕВ.

Сьогодні серед нагороджених учасниця «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) - учениця 12 школи Юлія Мартіян.

Адміністрація ЦЕВ, театральний колектив «Дзеркало» і його керівник Світлана Петрівна вітають Юлію з перемогою у конкурсі, бажають успіхів у навчанні, творчих перемог і, звичайно, нових ролей у театрі.

Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024