Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 01.05.2024, 14:35

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 11 » Вперше в Шостці.
08:41
Вперше в Шостці.

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ ПО СУЧАСНІЙ, ЕСТРАДНІЙ, НАРОДНІЙ ТА БАЛЬНІЙ ХОРЕОГРАФІЇ НА "КУБОК LET'S GO-2015"!

 

 

 

 

10 травня в Центрі естетичного виховання  відбулися  змагання з хіп-хопу – на «Кубок  Let'S Go 2015».  Ансамбль сучасного танцю «Let’s Go» (керівник Сергій Коваленко)  зібрав до участі  танцювальні колективи з Сумської області, регіону, м. Суми  та м. Чернігів.

Натхненник і організатор проведення  змагань керівник колективу сучасного танцю «LET'S GO» Центру естетичного виховання Сергій Коваленко.

«Let’s Go»  не вперше проводить такий танцювальний турнір, але вперше такі змагання в Шостці пройшли за підтримки ВСЕСВІТНЬОЇ УНІЇ КУЛЬТУРИ і МИСТЕЦТВ  «World UCA». Таким чином марафон хореографії набув  статусу Всеукраїнських змагань з сучасної, естрадної, народної та бальної  хореографії  на «Кубок Let’S Go - 2015».  

В Шостці на змаганнях були присутні Артем Пархоменко (Президент Всесвітньої  Унії культури і мистецтв World UCA) та Любов Мурза (Президент Всесвітньої  Унії культури і мистецтв World UCA, Україна). Пані Любов взяла на себе і роль ведучої змагань. 

Відкрив змагання директор Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Кисельов Володимир Петрович, який передав вітання міського голови Шостки  та від його імені побажав перемоги кожному в особистих змаганнях з хіп-хопу. До речі,  змагання проходять під патронатом Миколи Петровича Ноги.

Суддівство змагань складалося з чотирьох  осіб:  Тетяна Грищенко,  м. Конотоп;  Олена Пономарьова,  м. Суми;  Денис Склярець – м. Чернігів; головний суддя - Артем Пархоменко,  м. Київ, Президент Всесвітньої Унії культури і мистецтв  «World UCA».

За перемогу змагалося 350 учасників. Серед них колективи:  "Евроденс" (м. Суми); "La Style" (м.Конотоп); "Вікторія Денс" (м. Чернігів); "Сузір'я" (м. Конотоп)  та «LetS Go» (м. Шостка, ЦЕВ).

За підсумками роботи журі місця розподілилися наступним чином:

в масових танцях у Шостки п’ять  перших місць і одне друге місце,  у танцюристів Сум – два других  місця,  Чернігів - два перших, два других, Конотоп - одне перше і  два других місця.

У фінальній боротьбі за головний приз зустрілися солісти з Шостки, Сум, Чернігова та Конотопа. Дуже приємно, що до участі у фіналі  пройшли три танцюриста з м. Шостки.  

Головний приз - Кубок «LetS Go» – 2015»  отримав   Олексій Доля (13 років, вихованець ансамблю «LetS Go» - 5 років навчання).

Всі учасники отримали дипломи Всесвітньої унії культури і мистецтв  «World UCA».

         

       

    

Переглядів: 1151 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024