Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 03.05.2024, 17:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Апрель » 21 » З Міжнародного фестивалю - конкурсу – традиційно з перемогою!
10:02
З Міжнародного фестивалю - конкурсу – традиційно з перемогою!

З МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ - ТРАДИЦІЙНО З ПЕРЕМОГОЮ!

 

 

 

 

 

Наш народ – великий поціновувач традицій. В кожному українському місті, селі, в кожній родині є традиції, які пам’ятають, виконують і цінують.
Що ж стосовно творчих колективних родин, то і тут підтримуються певні традиції.
«Народний художній колектив»  ансамбль народного танцю «Джерельце» вже майже 45 років приймає участь в різних фестивалях і конкурсах, і також традиційно завойовує найвищі нагороди. Так сталося і цього разу.
16 квітня в стінах Київської академії праці та соціальних відносин відбувся щорічний  міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Соняшник», з якого молодша  група «Карамельки», привезла «Гран-прі», ставши найкращими у своїй віковій категорії серед майже 160 конкурсних номерів. Малюки вдало перейняли переможні традиції своїх старших товаришів по колективу.
«Урожай» - так називається танець, який представили дітлахи на конкурс. Вихованці вразили всіх виконавською майстерністю і сміливістю перед великою кількістю глядачів та незнайомою сценою, а також зачарували оригінальністю своїх яскравих костюмів. Тому журі в прийнятті рішення було одностайне – лише «Гран-прі».
Виступ в конкурсі такого рівня став для юних виконавців « Джерельця» великою школою в удосконаленні та підвищенні своєї майстерності. Наші вихованці були нагороджені пам’ятними кубками та дипломом переможця, іменними дипломами, корисними призами та солодкими подарунками. Після виступу дітлахів чекала цікава екскурсія до київського океанаріуму, яку організували батьки вихованців колективу. Додому маленькі артисти поверталися втомленими, але сповненими безліччю позитивних емоцій та вражень. До речі, для цієї групи , це був третій конкурс з яких вони повернулися переможцями, а це: Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «Палаюча зірка» I місце; IV Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Квітневі викрутаси» I місце.
Батьки маленьких «Джерельчат» дуже вдячні керівникам народного ансамблю танцю «Джерельце» Маковець Людмилі Серафимівні і Яні Трет’як  та його випускниці нині хореографу Наталії Бровач, яка займає посаду голови батьківського комітету, за велику допомогу в підготовці та супроводі  дітей на конкурс. Керівники колективу в свою чергу вдячні батькам за всебічну  допомогу колективу.

Найвища нагорода у Міжнародному конкурсі хореографії спонукала наших дітлахів та їх батьків на подальші участі на конкурсах та у підтримці найкращих переможних традицій колективу.

                                                                                            Батьківський комітет

Переглядів: 916 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024